Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Płyta pod silnik saxo/106!!!
Anonymous - Pią 05 Lis, 2010 Temat postu: Płyta pod silnik saxo/106!!!Sprzedam płyte pod silnik do saxo/106
płyta wykonana porządnie, wytrzymała i porównywalnie do innych płyt lekka
cena 200zł
tel; 504-280-320 MarcinJaco - Pią 05 Lis, 2010 Jakieś foto? Jaki materiał? Grubość ?Anonymous - Pią 05 Lis, 2010 zrobiona jest z blachy gr jakiej 2mm
zdjecie jutro wstawieqbica - Pią 05 Lis, 2010
marolek napisał/a:
gr jakiej 2mm
pewnie wytrzymala bedzie co to za material "blacha"? Anonymous - Pią 05 Lis, 2010 nie wiem co to za blacha;d była załozona w saxie którego miałem.... twarda jest bo nie raz dostałaPrzem_106 - Pią 05 Lis, 2010 No no na forum mamy coraz więcej nowych handlazy złomem Dawaj fotki, to się obronisz Jaco - Sob 06 Lis, 2010
marolek napisał/a:
zrobiona jest z blachy gr jakiej 2mm
to z opisu by się chyba tylko jedno zgadzało
marolek napisał/a:
porównywalnie do innych płyt lekka
ja też chętnie zobacze fotkiŁukaszS3 - Sob 06 Lis, 2010 Co wy chcecie zakładać pod auto płytę grubości 2mm? Panowie minimum grubości jaki jest na płyty to 6 mm 2mm to ja mam na dachu itr 911 - Sob 06 Lis, 2010 widzę młody, że rozsprzedajesz saxofona na maxa
dobra to ja wyjaśnię bo to ja ją robiłem...
widzę po wypowiedziach, że niektórzy to w dupie byli i gówno widzieli...ale wyjaśnie
Płyta jest z blachy ocynkowanej 3mm!!! Z 6mm to sie robi płyty, ale alu a nie ze stali!!!
Płytę zrobił i owszem "kowal" ale miał na czym czapkę nosić!
pozdro
Jak młody wklei foto to zobaczycie.
zaraz za pasem przednim jest wyprofilowana (załamanie ok 5cm) przez co w tym miejscu nie ma bata aby się odkształciła!!! Dodatkowo są do niej przyspawane płaskowniki 6mm osłaniające miskę i wzmacniające całą konstrukcję.
Jak ktoś ją pognie to stawiam browara!!!
ps. młody Ty to jesteś przedsiębiorczy bo ja za materiał dałem 50zeta i kowalowi 100+pomagałem mu w montażu a ty jeszcze na tym zarabiasz Bart - Sob 06 Lis, 2010
itr 911 napisał/a:
widzę po wypowiedziach, że niektórzy to w dupie byli i gówno widzieli...
przepraszam w ich imieniumisiek86electro - Sob 06 Lis, 2010
marolek napisał/a:
lekka
cena 200zł
nie taka lekkajarek-malopolska - Sob 06 Lis, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
Panowie minimum grubości jaki jest na płyty to 6 mm 2mm to ja mam na dachu
Ja podobnie jak Łukasz i większosc uzytkowników saxo VTS tez mam na dachu 2mm... Szpachli ŁukaszS3 - Sob 06 Lis, 2010 Chodziło mi na dachu w domu Janusz - Sob 06 Lis, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
Ja podobnie jak Łukasz i większosc uzytkowników saxo VTS tez mam na dachu 2mm... Szpachli
ŁukaszS3 napisał/a:
Chodziło mi na dachu w domu
masz dom po dachowaniu ?? grubo...Cassis - Sob 06 Lis, 2010 Na pewno ma dach po dachowaniu