HH.ORG na Torze - jtd czyli hdi vs prawdziwy francuski hothatch:D
ade - Pi± 05 Lis, 2010 Temat postu: jtd czyli hdi vs prawdziwy francuski hothatch:Djade sobie moim gnojowozem czyli fiatem ale z frncuskim silnikiem
nagle widze jakis waryjot poobklejal se fure naklejkomi i warcy wyfukiem...
se mysle, kurde, ta mlodziez w glowie seczke chyba mo...
staje se na swiatloch, a tren waryjot gazuje to to...
no to jako, ze mam po masko turbo desla to pokaze guwniozowi..
1 łopór, 2 łopór, to wyrcace cos tam z tymi naklejkomi, nano cos tam czy jakos tok caly czas stylu...
normalnie dalem nauczke gófniożowi:D
dobrze, zem miol zimowy program bo wogole by było na letnim...:D
Bart - Pi± 05 Lis, 2010 wiadomo, scudo dobra fura
ja zamiast streetracingu wybrałem styling, slow but low
Jaco - Sob 06 Lis, 2010
Bart napisał/a:
slow but low
zefir - Sob 06 Lis, 2010 Tomcat - Sob 06 Lis, 2010 Ej ku*wa, jaki¶ ku*wa robol ku*wa wczoraj w jakim¶ dostawczaku ku*wa się do mnie przystawiał na ¶wiatłach no to ja ku*wa jeden i dwa i trzy i ni chu*a, nie moge go ku*wa dogonić !! Co¶ mi sie chyba ku*wa zepsuło w furce. Jak my¶licie co to może być ku*wa ? Czy jak dołoże sobie ku*wa taki za*ebisty magnetyzerek, albo dwa i ku*wa stożek i sportowe ¶wiecie to go ku*wa zrobie spod ¶wiateł ?speed555 - Nie 07 Lis, 2010 qwa widze ze bierzecie lepszy towar ode mnie! dawac namiar na dilera! PW!jarek-malopolska - Nie 07 Lis, 2010 Tomcat nie łam się pit - Nie 07 Lis, 2010 dlaczego "jtd czyli hdi" ? nie kumam
Bart - Nie 07 Lis, 2010 marketing
fiat montuje do scudo franiolski silnik HDI, ale nazywa go po swojemu - JTD.
Tak samo w drug± stronę - PSA do dostawczaków montuje ivecowski motor i nazywa go HDI.ade - Nie 07 Lis, 2010 nasz diler sprzedaje tylko zaufanym ludzia wiec nie liczcie na nic:D