Techniczne - Preparat do czyszczenia przepustnic i silniczka krokowego
Lejek - Nie 07 Lis, 2010 Temat postu: Preparat do czyszczenia przepustnic i silniczka krokowego Jak w temacie macie coś sprawdzonego?? Czyszczę silniczek krokowy benzyną ekstrakcyjną albo rozpuszczalnikiem uniwersalnym ale niestety ze skutkiem krótkotrwałym, może jakiś sposób który podziałał by dłużej ??
GeKo - Nie 07 Lis, 2010
ale to nie wina preparatu, tylko syfu który idzie z odmy zmywacz do hamulców pięknie czyści.
Lejek - Pon 08 Lis, 2010
GeKo napisał/a: | ale to nie wina preparatu, tylko syfu który idzie z odmy zmywacz do hamulców pięknie czyści. |
Co moze byc nie tak ze mam taki syf ??
GeKo - Pon 08 Lis, 2010
zrób sobie catchtanka i problem się skończy, z syfem w przepustnicy oczywiście, bo skąd co i jak to juz nie do mnie.
206 Gti - Wto 09 Lis, 2010
My na tym forum nic nie czyscimy - to ma jeździć a nie wyglądać !!! golimy się tylko nożem a nasz zarost jest twardszy niż biceps chuck'a !!!
Poza tym - wiesz gdzie ja mam detaling ....
Maciusiowy - Wto 09 Lis, 2010
206 Gti napisał/a: | My na tym forum nic nie czyscimy - to ma jeździć a nie wyglądać !!! golimy się tylko nożem a nasz zarost jest twardszy niż biceps chuck'a !!!
|
206 Gti - Wto 09 Lis, 2010
Maciusiowy napisał/a: | 206 Gti napisał/a: | My na tym forum nic nie czyscimy - to ma jeździć a nie wyglądać !!! golimy się tylko nożem a nasz zarost jest twardszy niż biceps chuck'a !!!
|
|
Konrad - Wto 09 Lis, 2010
206 Gti napisał/a: | My na tym forum nic nie czyscimy - to ma jeździć a nie wyglądać !!! golimy się tylko nożem a nasz zarost jest twardszy niż biceps chuck'a !!!
|
kto mu się włamał na konto?:D
Lejek - Wto 09 Lis, 2010
GeKo napisał/a: | zrób sobie catchtanka i problem się skończy, z syfem w przepustnicy oczywiście, bo skąd co i jak to juz nie do mnie. |
Wlasnie o to chodzi ze mam catchtanka
|
Dla mnie mozesz golić się czym chcesz, detailing tez mam gdzies, jak bys zobaczyl mojego puga z wierzchu nie miał byś wątpliwości, a o czyszczeniu mowie bo własnie nie jezdzi jak trzeba ...
Btw. Slyszalem ze trzeba podziałac z terpentyną bo ona czysci a nie wysycha a alementy jak przepustnica czy krokowy powinny byc podobno nasmarowane. Nie mam zdania na ten temat wiec myslalem ze jakies rady od kogos madrzejszego uzyskam
|
|
|