HydePark - Problem IT - jak usunac przegladare w Firefox
Bad-i - Wto 09 Lis, 2010 Temat postu: Problem IT - jak usunac przegladare w FirefoxPanowie mam pytanie, wchodzilem na Odloty milion razy i teraz nie moge ich usunac
Caly czas mi wyskakuje jakis milf i wola Bad-i kom cu mija
A teraz powaznie.
Mam firefox - kasuje cala historie itd.... W pasku adresu caly czas mi wyskakuja jakies tam adresy po wpisaniu jednej litery.
I teraz tak, wchodze w narzedzia, prywatnosc czyszcze cookies, historie i zaznaczam zeby pasek adresu popowiadal po historii i zakladkach.. W tym przypadku wpisuje np .www.k i wyskakuje www.kruk.pl . Robie po samej historii problem znika, robie po samych zakladkach tez problem znika. Natomiast chcialbym ten adres kompletnie usunac
ANy idea??Vlodarsky - Wto 09 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
jak usunac przegladare w Firefox
Bad-i napisał/a:
wchodzilem na Odloty milion razy i teraz nie moge ich usunac
Narzędzia - opcje internetowe - zmień stronę główną na np google albo hh.org
Bad-i - Wto 09 Lis, 2010 nie o taka odpowiedz mi chodzilo - walcze z tym i niestety jak na razie zaden informatyk nie zna wyjsciaJanusz - Wto 09 Lis, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Bad-i napisał/a:
jak usunac przegladare w Firefox
Bad-i napisał/a:
wchodzilem na Odloty milion razy i teraz nie moge ich usunac
Narzędzia - opcje internetowe - zmień stronę główną na np google albo hh.org
czytałeś resztę??
Badi sformatuj dysk w ostateczności Jakarti - Wto 09 Lis, 2010 BAdi ma racje
tez probowalem i nic
pewnie jest jakies proste rozwiazanie ale ja go nie znamanjas - Wto 09 Lis, 2010 tzreba oglądać odloty w trybie incognito. Da się włączyć w firefoxie i w chromie. Wtedy nic się nie zapisuje w historii itp.Jakarti - Wto 09 Lis, 2010 tzw trybie prywatnym, tak? anjas - Wto 09 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
tzw trybie prywatnym, tak?
tak, w firefoxie nazywa się chyba prywatny, w chromie incognito.Bad-i - Wto 09 Lis, 2010 dobra specjalisci, a jak zrobic zeby w ogole skasowac wszystie adresy z okienka z historii itd...budzik - Wto 09 Lis, 2010 Może to da rade
http://www.dobreprogramy....dows,13061.html
Bardzo prosty w obsłudze, a kasuje wsztstko co niepotrzebne w kompie, w tym też historie Bad-i - Wto 09 Lis, 2010 he he widze ze panowie informatycy slabo oj slabo. Powyzszy program tez nie dziala saxorulez - Wto 09 Lis, 2010 badi ja kasowałem wczoraj i się skasowało wszystko,
wciskasz CTRL+SHFT+DEL i zaznaczasz wszysktkie opcje, oraz okres jaki ma usunąć okienko na górze wybierz WSZYSTKOBad-i - Wto 09 Lis, 2010
saxorulez napisał/a:
badi ja kasowałem wczoraj i się skasowało wszystko,
wciskasz CTRL+SHFT+DEL i zaznaczasz wszysktkie opcje, oraz okres jaki ma usunąć okienko na górze wybierz WSZYSTKO
Lukasz jak wchodze w historie jest wykasowana. Nie zmienia to faktu ze jak wpisuje w okienku www.h to juz samo podpowiada www.hh.org itd.....saxorulez - Wto 09 Lis, 2010 a wykasowałeś tak jak napisałem czy tylko odpisałeś na mojego posta?Bad-i - Wto 09 Lis, 2010
saxorulez napisał/a:
a wykasowałeś tak jak napisałem czy tylko odpisałeś na mojego posta?