Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k]powerflex wahaczy do clio II
wasq - Wto 09 Lis, 2010 Temat postu: [k]powerflex wahaczy do clio IIwitam moze ktos wie gdzie w dobrej cenie mozna zakupic POWERFLEXA do wahaczy ??
dzieki za info pozdroLoko - Wto 09 Lis, 2010 Temat postu: Re: [k]powerflex wahaczy do clio II
wasq napisał/a:
witam moze ktos wie gdzie w dobrej cenie mozna zakupic POWERFLEXA do wahaczy ??
dzieki za info pozdro
intercarsmartin.h - Wto 09 Lis, 2010 Wrzuć jakieś numery, jak nie uzbiera się odpowiednia ilość osób na KamRacing to będę ściągał same Powerflexy.wasq - Wto 09 Lis, 2010 oto numer PFF60-301
w intercarsie nie maja takiego numeru i nie mieli nawet pewnie tylko pod zamowienie
popatrze na oferte kamracing to tez wezmeLoko - Wto 09 Lis, 2010
wasq napisał/a:
oto numer PFF60-301
w intercarsie nie maja takiego numeru i nie mieli nawet pewnie tylko pod zamowienie
popatrze na oferte kamracing to tez wezme
JA tam nie miałem problemu najmniejszego do saxo były dostępne od ręki , z tego co wiem to nie wszyscy pracownicy ogarniają tego typu części, bo to pochodzi z oferty inter cars tuning, które powstało z przecięcia jc auto.
W przyszłym tygodniu zamierzam sie tam wybrać, wiec zapytam czy coś sie zmieniło z powerflexami.wasq - Wto 09 Lis, 2010 oki bede wdzieczny ja pracowalem w sklepie z czesciami i mialem program carsowy u siebie i nie raz przegladalem i sprawdzalem oferte IC tuning
a ze nie ogarniaja to faktmartin.h - Wto 09 Lis, 2010 Jeśli zbierze się większa ilość na Powerflexa to spróbuję uderzyć do polskiego importera, po cenach hurtowych.misiek86electro - Wto 09 Lis, 2010 A coś takiego??
Da się to wcisnąć bez pomocy prasy?misiek86electro - Wto 09 Lis, 2010 martin może napisz do nich meila bo z tego co mi sie obiło o uszy służą prasąwas79 - Śro 10 Lis, 2010 ba robią nawet pod wymiar, ogarniali kumplowi do mitsu, można przesłać im np cały wahaczwasq - Śro 10 Lis, 2010 podpytaj sie kumpla jak mozesz ile kasiory brali
chcialem ci odpowiedziec na pytanie ale nie mam pojecia
mi robili ta poduche, tyle ze ja zawiazlem calą lape i zalali mi wszystko pod grubsza srube i tulejke biegi wchodza jak w maselo
was79 napisał/a:
można przesłać im np cały wahacz
potwierdzam, mowisz czy ma byc mega twardo czy nie i zalewajawasq - Śro 10 Lis, 2010 to takie 2 wahacze mega twarde gdzies w polsce rzezbione mam i jest masakra
tzn prowadzenie na torze marzenie ale na nierownym kjs-ie to juz mnie wuj strzela