Misiek_lbn - Pią 12 Lis, 2010 Temat postu: [F] Machette
Tytułowy Machete, to były agent federalny szukający zemsty na organizacji, która go zdradziła. W misji niechętnie towarzyszy mu jego bliski przyjaciel, ksiądz, który ślubował, że nigdy nie będzie stosował przemocy. Odwet Machete będzie bardzo krwawy i brutalny.
Film jest niesamowity, żeby takie coś wymyślić i nakręcić, trzeba mieć naprawdę nieźle pod kopułą
dużo świetnych scen i nieoczekiwanych zwrotów, ale ponad to wszechobecna rzeź
to próba pokazania obecnie starego kina w mistrzowski sposób, ogląda się prawie jak Drużynę A
POLECAM !! k-mart - Pią 12 Lis, 2010 bylem ciekaw.
gdzie to u nas graja?Misiek_lbn - Pią 12 Lis, 2010 na kompie oglądałem, mam na pendrajwie jak chcesz k-mart - Pią 12 Lis, 2010 kurde, a pytalem "ma ktos ochote na kino" Misiek_lbn - Pią 12 Lis, 2010 nie wiedziałem że u Ciebie kino to film na kompie też
wojtek miał być u gosi więc nie zajeżdżaliśmy tam, i siedzieliśmy z braku laku oglądaliśmy na siece Michał - Pią 12 Lis, 2010 oglądałem
żal.pl ... stracone 2 godziny życia
skurcz jest fajniejszy , bo śmieśniejszy.Misiek_lbn - Pią 12 Lis, 2010 może nie byłeś w odpowiednim stanie do oglądania Janusz - Pią 12 Lis, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
może nie byłeś w odpowiednim stanie do oglądania
A jak tam komedie romantyczne ?? pojawiły się jakieś ciekawe nowości na rynku ??Bart - Pią 12 Lis, 2010 Misiek_lbn - Pią 12 Lis, 2010 nie, cisza
jak coś będzie to dam znać PiTT - Pią 12 Lis, 2010 straszne gówno
warto zobaczyć jedynie dla Alby na obcasiek-mart - Nie 14 Lis, 2010 przosze zedytowac ten watek i oczyscic z wulgarnych wypowiedzi Michala i PiTTafona.Michał - Nie 14 Lis, 2010 M - Nie 14 Lis, 2010 Dla mnie ten film jest mega.k-mart - Nie 14 Lis, 2010 No!