Techniczne - Pilny problem czyli: wpadlem w turbo dziure
k-mart - Pon 15 Lis, 2010 Temat postu: Pilny problem czyli: wpadlem w turbo dziureBylem dzis na hamowni.
Hamowalem sie tam kiedys williamsem, wynik byl troche niski, wyskoczylo 146KM, aczkolwiek nie byl wolny.
Dzis wskoczylem na rolki R21,
powinno byc 165KM @ 5200rpm oraz 270Nm @ 3000rpm,
oto moj wynik
Po hamowaniu zauwazylem ze nie byl wpiety jeden gruby przewod od turbo do dolotu
TAk czy siak juz mam wrazenie ze cos sie zepsulo nie jedzie itd.
Gdzie szukac winy?k-mart - Pon 15 Lis, 2010 Odpisze ktos cos gownianego czy jak zwykle nikt nic nie ma do powiedzenia gdy nie jest pytane o stabilizator do saxo czy kolektor do sporta?iQ - Pon 15 Lis, 2010 Zasrana sprawa, niestety nie pomoge Jacek - Pon 15 Lis, 2010 nudy...nie hamowane na śląskuBart - Pon 15 Lis, 2010 loguję się przez telefon i nie bardzo widzę wykres, jedyne co mogę zrobič to apelować do wszystkich:
MUDLMY SIEM!Vlodarsky - Pon 15 Lis, 2010 k-mart, a podejdzie ten motor do s16 ?Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 Rejestracja z Gliwic... ciekawe...
Co do braku tych kilku koni... sprawdzałeś czy nie zatkało Ci dolotu jakieś, hm... gówno?Vlodarsky - Pon 15 Lis, 2010
AndreXSi napisał/a:
Co do braku tych kilku koni... sprawdzałeś czy nie zatkało Ci dolotu jakieś, hm... gówno?
albo czy te konie gdzieś nie uciekły za chlebem przez tyle lat bez karmienia ? M - Pon 15 Lis, 2010 Doładowanie szaleje Może jakieś wycieki powietrza?Jakarti - Pon 15 Lis, 2010 najlepsze rozwiazanie jest najprostsze
zeby wyjsc z turbo dziury trzeba wziac turbo wyciagarke.
np taka:
pomuka poprosze.martin.h - Pon 15 Lis, 2010 K-mart tez miałem kiedyś taką turbo-dziurę
Siedzę sobie kulturalnie na kibelku, przę (?) i nic, jak po chwili dmuchnęło to masakra. Mega turbo-dziura...Bad-i - Pon 15 Lis, 2010 Szeja pyta jaka byla temp otoczeniaJaco - Pon 15 Lis, 2010 Ja proponuje nabyć Żuka Evo z Plandeko na kłówce i podtrzymaniu
Gorąco polecamStacho - Wto 16 Lis, 2010 Kej ja uważam że auto odpycha sie jak trzeba bynajmniej jak wczoraj jeździłem Kata wytnij może go muli
Jak coś to w Lublinie możemy podjechać i się spytać speców anjas - Wto 16 Lis, 2010
Stacho napisał/a:
Jak coś to w Lublinie możemy podjechać i się spytać speców