Stf - Pon 06 Gru, 2010 Temat postu: licencja R2Czy ktoś ma przypadkiem info gdzie nabliżej terminowo może będzie egzamin ? i czy potrzeba wcześniej jakiś kurs obowiązkowo przejść, bo z tego co wiem kjs'y już nie sa potrzebne ?Bad-i - Pon 06 Gru, 2010 daty to tak jak pisalem, zapytaj w AK w ktorych ewentualnie chcialbys robic. Z gory odradzam AK Polski (dlugie terminy). Na Twoim miejscu uderzyl bym do AK Krolewskiego Jaco - Pon 06 Gru, 2010 Temat postu: Re: licencja R2
Stf napisał/a:
czy potrzeba wcześniej jakiś kurs obowiązkowo przejść, bo z tego co wiem kjs'y już nie sa potrzebne ?
Jeśli chodzi o szkolenia to też trzeba zapytać w AK, bo każdy ma inne podejście...Mick - Pon 06 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
daty to tak jak pisalem, zapytaj w AK w ktorych ewentualnie chcialbys robic. Z gory odradzam AK Polski (dlugie terminy). Na Twoim miejscu uderzyl bym do AK Krolewskiego
Jeśli chodzi o "najbliższe terminy" to uderz do AK Centrum Bad-i - Pon 06 Gru, 2010
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
daty to tak jak pisalem, zapytaj w AK w ktorych ewentualnie chcialbys robic. Z gory odradzam AK Polski (dlugie terminy). Na Twoim miejscu uderzyl bym do AK Krolewskiego
Jeśli chodzi o "najbliższe terminy" to uderz do AK Centrum
Witek tak szybko licencji juz nie wyda Stf - Pon 06 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
Witek tak szybko licencji juz nie wyda
łaj ?Bad-i - Pon 06 Gru, 2010
Stf napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Witek tak szybko licencji juz nie wyda
łaj ?
Bo było kilka przypałow i mocno go teraz kontroluja. Wiem jak bylo z Rudym i Loczkiem.Drone - Pon 06 Gru, 2010 Temat postu: Re: licencja R2
Stf napisał/a:
Czy ktoś ma przypadkiem info gdzie nabliżej terminowo może będzie egzamin ? i czy potrzeba wcześniej jakiś kurs obowiązkowo przejść, bo z tego co wiem kjs'y już nie sa potrzebne ?
Można wiedzieć po co licencja ?
Ja miałem robić jak startowałem w kajtkach, jednak stwierdziłem że później z tym będą same problemy.
W jakichkolwiek pojeżdżawkach tylko jako gość, nieklasyfikowany z innymi amatorami Stf - Pon 06 Gru, 2010 po r1 tak na szybko. a co dalej to się zobaczy.106 - Pon 06 Gru, 2010 wszystko wskazuje na to ze stf za rok wyciagnie generalke na karowejCHRZANEK - Pon 06 Gru, 2010 Na miejscu w Wawie możesz się pofatygowac do "Ak Rzemieślnik"
ALe niestety :na szybko" to nic się tam nie załatwi Stf - Pon 06 Gru, 2010 na szybko w sensie - jak najszybciej - jeśli ktoś ma termin luty - marzec- może być.Bad-i - Pon 06 Gru, 2010
Stf napisał/a:
na szybko w sensie - jak najszybciej - jeśli ktoś ma termin luty - marzec- może być.
Przemek, nie pozostaje ci nic innego jak zadzwonic do dwoch prezesow: Witka Proszynskiego z AK Centrum i do Tomka Kamińskiego z AK Królewskiego
Tomasz Kamiński
prezes
tel. 0-501-631-064
p.s. jak chcesz to moge w obu miejscach pogadac w Twoim imieniu Mick - Pon 06 Gru, 2010 Przemku, Będzie na pewno egzamin na początku roku, ja mam na R1 wiec w tym samym czasie będzie na R2 itd..Stf - Pon 06 Gru, 2010
Mick napisał/a:
Przemku, Będzie na pewno egzamin na początku roku, ja mam na R1 wiec w tym samym czasie będzie na R2 itd..