To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - licencja R2

Stf - Pon 06 Gru, 2010
Temat postu: licencja R2
Czy ktoś ma przypadkiem info gdzie nabliżej terminowo może będzie egzamin ? i czy potrzeba wcześniej jakiś kurs obowiązkowo przejść, bo z tego co wiem kjs'y już nie sa potrzebne ?
Bad-i - Pon 06 Gru, 2010

daty to tak jak pisalem, zapytaj w AK w ktorych ewentualnie chcialbys robic. Z gory odradzam AK Polski (dlugie terminy). Na Twoim miejscu uderzyl bym do AK Krolewskiego ;)
Jaco - Pon 06 Gru, 2010
Temat postu: Re: licencja R2
Stf napisał/a:
czy potrzeba wcześniej jakiś kurs obowiązkowo przejść, bo z tego co wiem kjs'y już nie sa potrzebne ?

Jeśli chodzi o szkolenia to też trzeba zapytać w AK, bo każdy ma inne podejście...

Mick - Pon 06 Gru, 2010

Bad-i napisał/a:
daty to tak jak pisalem, zapytaj w AK w ktorych ewentualnie chcialbys robic. Z gory odradzam AK Polski (dlugie terminy). Na Twoim miejscu uderzyl bym do AK Krolewskiego ;)

Jeśli chodzi o "najbliższe terminy" to uderz do AK Centrum ;)

Bad-i - Pon 06 Gru, 2010

Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:

Jeśli chodzi o "najbliższe terminy" to uderz do AK Centrum ;)

Witek tak szybko licencji juz nie wyda ;)

Stf - Pon 06 Gru, 2010

Bad-i napisał/a:
Witek tak szybko licencji juz nie wyda

łaj ?

Bad-i - Pon 06 Gru, 2010

Stf napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Witek tak szybko licencji juz nie wyda

łaj ?

Bo było kilka przypałow i mocno go teraz kontroluja. Wiem jak bylo z Rudym i Loczkiem.

Drone - Pon 06 Gru, 2010
Temat postu: Re: licencja R2
Stf napisał/a:
Czy ktoś ma przypadkiem info gdzie nabliżej terminowo może będzie egzamin ? i czy potrzeba wcześniej jakiś kurs obowiązkowo przejść, bo z tego co wiem kjs'y już nie sa potrzebne ?

Można wiedzieć po co licencja ?

Ja miałem robić jak startowałem w kajtkach, jednak stwierdziłem że później z tym będą same problemy.

W jakichkolwiek pojeżdżawkach tylko jako gość, nieklasyfikowany z innymi amatorami :/

Stf - Pon 06 Gru, 2010

po r1 tak na szybko. a co dalej to się zobaczy.
106 - Pon 06 Gru, 2010

wszystko wskazuje na to ze stf za rok wyciagnie generalke na karowej
CHRZANEK - Pon 06 Gru, 2010

Na miejscu w Wawie możesz się pofatygowac do "Ak Rzemieślnik"

ALe niestety :na szybko" to nic się tam nie załatwi :(

Stf - Pon 06 Gru, 2010

na szybko w sensie - jak najszybciej - jeśli ktoś ma termin luty - marzec- może być.
Bad-i - Pon 06 Gru, 2010

Stf napisał/a:
na szybko w sensie - jak najszybciej - jeśli ktoś ma termin luty - marzec- może być.

Przemek, nie pozostaje ci nic innego jak zadzwonic do dwoch prezesow: Witka Proszynskiego z AK Centrum i do Tomka Kamińskiego z AK Królewskiego

Tomasz Kamiński
prezes
tel. 0-501-631-064

p.s. jak chcesz to moge w obu miejscach pogadac w Twoim imieniu ;)

Mick - Pon 06 Gru, 2010

Przemku, Będzie na pewno egzamin na początku roku, ja mam na R1 wiec w tym samym czasie będzie na R2 itd..
Stf - Pon 06 Gru, 2010

Mick napisał/a:
Przemku, Będzie na pewno egzamin na początku roku, ja mam na R1 wiec w tym samym czasie będzie na R2 itd..

gdzie ?