To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - 18:30-19:00

Anonymous - Czw 29 Cze, 2006
Temat postu: 18:30-19:00
czy ktos z klubowiczow byl dzis okolo 18:30-19:00 na pradze? rejestracja nie byla warszawska... ale mial naklejke na tylnej szybie... nie jestem tylko pewien czy hh.org ;)

prawie bym w niego wjechal :P bo boczkiem wchodzilem w zakret a stal na poboczy przy pomniku (lenina chyba - swiatla miedzy zoo a mostem swietokrzyskim jadac walem miedzeszynskim)

Loko - Czw 29 Cze, 2006

A ty juz bokami no łądnie.
strick - Pią 30 Cze, 2006

A miałeś oszczędzać auto!
Anonymous - Pią 30 Cze, 2006

strick napisał/a:
A miałeś oszczędzać auto!

jezdze delikatnie - tzn do 5000 obrotow :P ale wchodzac w taki zakret okolo 50-60 to zarzuca zabawnie :)

Vlodarsky - Sob 01 Lip, 2006

spalanie Ci wzrasta ciągle
Anonymous - Sob 01 Lip, 2006

mam takie rozterki, nie wiem jak o tym powiedzieć, wiercę się w nocy... no bo przecież nasze auta są takie wyjątkowe, cichociemne i ogólnie rządzą w tym i tamtym mieście... ale co zrobić, jeśli z przeciwka mija mnie niebieskie Saxo VTS, faza I, wszystko prawie jak u mnie (z wyjątkiem grilla z Siatexu i brewek z Tesco)? Właśnie - to zasczyt czy zakłopotanie?

A propos: pozdrawiam kierowcę niebieskiego, obniżonego VTS'a na felgach kitkarowych co stał dziś ok. 17 na dojeździe do Geanta Puławska :) Wyglądał na mocno zdziwionego widząc nadjeżdżające z przeciwka odbicie lustrzane.

Peter - Nie 02 Lip, 2006

siema!
to ja bylem!to Ty?wyjezdzales z myjki?masz naklejke adamant?Bylem zdziwiony bo jak Cie widzialem z tylu to myslalem ze to auto Lukasza to wychylilem sie i mrygnalem swiatlami i w tym momencie okazalo sie ze to nie Lukasz tylko nieznajomy (ktory jednak okazal sie znajomym :D )

Anonymous - Nie 02 Lip, 2006

no siema! Tak, to byłem ja :) myjka Clean Car rządzi. Tekst jednego Pana z tej firmy (bardzo miłego, naprawdę) - "jak się panu sprawuje samochodzik? Pytam, bo kolega kiedyś wygrał Saxo w promocji Leklerka"... mam dla nich hasło: Clean Car - profesjonalnie i zabawnie!
Peter - Nie 02 Lip, 2006

hehe no widzialem wlasnie!auto az sie blyszczalo!wrzuc foty do pimpa
saxorulez - Śro 05 Lip, 2006

gdr widziałem CIę jakieś 2 tygodnie temu na Nałęczowskiej... nawet mam foto twojego Saxofona :)

skasuj te niebieskie spryskiwacze...

z daleka wygląda jak mój.

Często tam bywasz bo ja mieszkam obok..

Loko - Czw 06 Lip, 2006

A ja dziś przyczaiłem czarnego VTS'a, dla odmiany nie było to auto nikogo z forum :) Stanął zaraz obok mnie na parkingu pod M1, ale niestety nie było właściciela.
Vlodarsky - Nie 09 Lip, 2006

nie gdr tylko gd :)

GD wpadaj do mnie bo czekają kratki i sprężynka do odbioru :)