powiem tak, na fotach wyglada całkiem spoko, ale na zywca, REWELA !!!!!
LANS BEJBE !!!!!!
Pogadałem wczoraj sobie na swiatłach chwilke z właścicielem , miły człowiek.
Moze zaprosić go na spocik,nie chcielibyscie zobaczyc na jakiej to zasadzie działa ??Peter - Pią 30 Cze, 2006 piekne auto.zawsze podobal mi sie taki styl.zawieche to musi miec mega twarda bo inaczej powybijalby sobie kolami te blotnikiMichał - Pią 30 Cze, 2006 jak za nim jechałem to bilstein b8 to mieciutki jest Bad-i - Pią 30 Cze, 2006 o boshe co za masakra, mam nadzieje ze zartujecie z tymi pochwalami saxorulez - Pią 30 Cze, 2006 z zewnątrz ok.. to się nazywa EURO style.. powinien miec jeszcze usunięte klamki itd. ale nie podoba mi się instalacji LPG w bagażniku... oraz wnętrze. Powinno zostać seryjne..Michał - Pią 30 Cze, 2006 bad-i dla mnie kozak,na wieczorne przejadzki namiescie. Nie wiem czy zauważyłeś ale zawiecha robi up and down ..... PIMP BIJACZ
tylko na światłach jak mi pokazywał jakos to szybciej sie działo.
SNOOP DOOGYpcs - Pią 30 Cze, 2006 a ja powiem tak:
- przod rewela, kola ladne, piekny lakier, tyl ok, srodek ok
ta butla to LPG czy hydraulika zawieszenia?
i co tam za motor siedzi?
jak na tuning golfa daje 9/10Michał - Pią 30 Cze, 2006 podobno jest to i to ( psst i al pi żi ) ale własciciel ma fajny pomysł na pomalowanie butli. Chce psiknąć ją na czerwono i obklejić w naklejki coca coli zeby wyglądała jak wielka puszka tegoż nektaru bogów.Anonymous - Pią 30 Cze, 2006 dobre...
ja widzialem to auto kilka miesiecy temu i mial szprychy!!! takie od LRow! chrom blask i lans...Anonymous - Pią 30 Cze, 2006 Znam gościa. Kiedyś jeździł golfem G60, a od jakiś 2 lat robi to mk 3 właśnie. Silnik 2.0 8v 115KM + lpg. Zawiecha w stylu pimp fajna, fele moim zdaniem super :one:M - Pią 30 Cze, 2006 Dobrze ze nie patrzylem dlugo na te zdjecia bo bym osiwiał.
Deskorolka.Michał - Pią 30 Cze, 2006
Cytat:
Deskorolka.
co to znaczy ??Anonymous - Pią 30 Cze, 2006 hehe chyba ze twardo/nisko
[ Dodano: Pią 30 Cze, 2006 ]
+ male fele znawca ze mnie albo wizjoner/przepowiadacz/zgadywacz Bad-i - Pią 30 Cze, 2006 ja po prostu jestem maniakiem przerobienia kazdej fury na rajdówkę strick - Pią 30 Cze, 2006 ładna i ciekawa fura! Fajny ma pomysł z puszką!