HH.ORG na Torze - Sezon Torowy 2011 - otwarta dyskusja
M - Wto 14 Gru, 2010 Temat postu: Sezon Torowy 2011 - otwarta dyskusjaOtwarta dyskusja o wyjazdach torowych 2011
Planujemy zrobić 1x (lub2x) Poznań i 2x Ułęż
+ standardowe nasze tory czyl LBN i RDM
Fajnie też będzie zrobić klasyfikację punktową z całego roku i wyłonić debeściaków.
Wszystkie uwagi, pomysły i propozycje mile widziane PGmaster - Wto 14 Gru, 2010 Poznan chcecie sami zorganizowac? Bo koszty chyba sa nie male?M - Wto 14 Gru, 2010 Z pomocą dobrych ludzi można zdziałać cuda Jakarti - Wto 14 Gru, 2010
M napisał/a:
Fajnie też będzie zrobić klasyfikację punktową z całego roku i wyłonić debeściaków.
wygral Rasta i STF na spolke.
nastepne pytanie was79 - Wto 14 Gru, 2010 - nie jedzie - wykrzyknął Rasta, wyskakując z bolidu F1, przeznaczonego na sezon 2011Greg - Wto 14 Gru, 2010 Super
Fajnie by było, gdybyśmy mieli np. drugi laptimer albo coś, co pozwoli mierzyć czas jednocześnie 2-3 aut (albo jednego, ale z dłuższej sesji) - np. komórka z GPS i racechrono. Pomiar jest dla mnie zajebisty, a zwykle kręciłęm lepsze czasy gdy nie miałem kostki- fajnie by było móc mierzyć swój czas częściej.
Ułęż - jestem za! Poznań - też.
Lbn, Rdm, Wyrazów jeszcze może?
Fajnie by było zrobić ok. 6 rund: Lublin, Radom, Ułęż, Poznań, Wyrazów, Ułęż np. Gaydek - Wto 14 Gru, 2010
M napisał/a:
1x (lub2x) Poznań
Czy mam klepać drugi termin?
Greg napisał/a:
Fajnie by było zrobić ok. 6 rund: Lublin, Radom, Ułęż, Poznań, Wyrazów, Ułęż np.
Jeżeli AW nie wypnie się na nas, to chyba Poznań otworzy sezon.Stf - Wto 14 Gru, 2010
Greg napisał/a:
Fajnie by było, gdybyśmy mieli np. drugi laptimer albo coś, co pozwoli mierzyć czas jednocześnie 2-3 aut (albo jednego, ale z dłuższej sesji) - np. komórka z GPS i racechrono. Pomiar jest dla mnie zajebisty, a zwykle kręciłęm lepsze czasy gdy nie miałem kostki- fajnie by było móc mierzyć swój czas częściej.
Zamiast lap timera myślę, że warto zainwestować w performance boxa. poza pomiarem kółka wg. GPS można na prawdę sporo ciekawych rzeczy się o sobie dowiedzieć. porównywać sektory, tor jazdy, prędkości i przeciążenia w zakręcie, itd.
Gaydek napisał/a:
Poczekajmy może do odbytego 1 wyjazdu i po tym będzie można rozmawiać czy jest sens organizować drugi.Gaydek - Wto 14 Gru, 2010
Stf napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Poczekajmy może do odbytego 1 wyjazdu i po tym będzie można rozmawiać czy jest sens organizować drugi.
OK, tylko że po pierwszym terminie może nie być już szans na zarezerwowanie drugiego weekendu w 2011. Najwyżej kolejny track-day w P. będzie w 2012, ważne, żeby pierwszy wypalił .Passenger - Wto 14 Gru, 2010
Stf napisał/a:
Zamiast lap timera myślę, że warto zainwestować w performance boxa. poza pomiarem kółka wg. GPS można na prawdę sporo ciekawych rzeczy się o sobie dowiedzieć. porównywać sektory, tor jazdy, prędkości i przeciążenia w zakręcie, itd.
Kiedyś zgłębiałem temat i dostałem taką odpowiedź:
"Zamówienie dokonywane jest w formie przedpłaty na podstawie wystawianej przez nas faktury. Po zaksięgowaniu wpłaty towar jest wysyłany do Państwa bezpośrednio z Anglii. Ceny na stronie są cenami aktualnymi.
Niestety nie posiadamy magazynu lokalnego, dostawa jest zawsze realizowana kurierem z siedziby Racelogic."CHRZANEK - Wto 14 Gru, 2010
Stf napisał/a:
odbytego
Kto to jest Ego ???kubas - Wto 14 Gru, 2010 Wieść gminna niesie że jak tylko stopnieje śnieg to przebudowują Tor w Bydgoszczy, ale co z tego wyjdzie jeszcze nikt nie wie.
Ja to bym się chętnie do koszalina na tor wybrał gdyby zmienili coś w kwestii wpuszczania tam samochodów.M - Wto 14 Gru, 2010 Koszalin jest trudny bo większość ma bardzo daleko, nawet na weekend jest tam daleko.
Nie mówiąc już o Południakach którzy mają tam chyba z 600kilometrówkubas - Wto 14 Gru, 2010
M napisał/a:
Koszalin jest trudny bo większość ma bardzo daleko, nawet na weekend jest tam daleko.
Nie mówiąc już o Południakach którzy mają tam chyba z 600kilometrów