Anonymous - Czw 30 Gru, 2010 Temat postu: Dlaczego chodzę do Kościoła ?!PiTT zainspirował mnie swoim pytaniem , więc jestem ciekawy jakich odpowiedzi wy udzielicieVlodarsky - Czw 30 Gru, 2010 Dodałem ostatni punkt do Twojej źle ukierunkowanej ankiety...
i ten ostatni punkt zaznaczam bo chodzę właśnie wtedy kiedy mam potrzebę...
co nie zmienia faktu, że o instytucji kościoła w większości źle myślę.Bart - Czw 30 Gru, 2010 ja bym dodał jeszcze jakieś punkty dla ateistów - nie chodzę bo nie wierzę, bo mam w dupie, bo śmieszą mnie katolicy, bawią mnie pogańskie obrządki typu facet w kiecce z kadzidełkiem etc.
Vlodarsky - Czw 30 Gru, 2010 To już w sumie obraza bart to tak jak by pisać, że Cię lubię ale śmieszy mnie, że jesteś pedofilem i nie radzisz sobie z dziewczynami a wcale tak nie piszę bo bym Cię obraził... Anonymous - Czw 30 Gru, 2010 Dzięki Marku , właśnie nie mogłem dodać tego punktuBart - Czw 30 Gru, 2010
Vlodarsky napisał/a:
jesteś pedofilem i nie radzisz sobie z dziewczynami
to już prawie wszyscy wiedzą, luzik Rasputin - Czw 30 Gru, 2010
Vlodarsky napisał/a:
To już w sumie obraza bart to tak jak by pisać, że Cię lubię ale śmieszy mnie, że jesteś pedofilem i nie radzisz sobie z dziewczynami a wcale tak nie piszę bo bym Cię obraził...
+1Jacek - Czw 30 Gru, 2010 na ten Nowy Rok proponuję aby każdy mocno jebnął się w łeb i zaczął nowe piękne życie.
dziękujęVlodarsky - Czw 30 Gru, 2010 Jacek,
dziękuję i wzajemnie Jacku
Drone - Czw 30 Gru, 2010 Temat postu: Re: Dlaczego chodzę do Kościoła ?!
Czesio napisał/a:
PiTT zainspirował mnie swoim pytaniem , więc jestem ciekawy jakich odpowiedzi wy udzielicie
Nie ma punktu "po zaświadczenia" Bart - Czw 30 Gru, 2010 do urzędu pracy?M - Czw 30 Gru, 2010
Bart napisał/a:
ja bym dodał jeszcze jakieś punkty dla ateistów - nie chodzę bo nie wierzę, bo mam w dupie, bo śmieszą mnie katolicy, bawią mnie pogańskie obrządki typu facet w kiecce z kadzidełkiem etc.
To nie jesteś ateistą tylko anty-teistą
Mnie instytucja kościelna a raczej jej postawa bardzo zasmuciły przy chrzcinach córki.
Osobiście jestem głęboko wierzącym chrześcijaninem, nie uczęszczającym na rytuały i sakramenty religijne kościoła katolickiego. Można mnie spokojnie uznać za czarną owcę w kk lub zakałę.Konrad - Czw 30 Gru, 2010
M napisał/a:
Można mnie spokojnie uznać za czarną owcę w kk lub zakałę.
kk? kodeksie karnym? M - Czw 30 Gru, 2010
konradone napisał/a:
M napisał/a:
Można mnie spokojnie uznać za czarną owcę w kk lub zakałę.
kk? kodeksie karnym?
Jeśli chodzi o kodeks to chyba tylko drogowymi - Pią 31 Gru, 2010