HydePark - skaner czestotliwosci lub jak kto woli "nasłuch"
jarek-malopolska - Sob 01 Sty, 2011 Temat postu: skaner czestotliwosci lub jak kto woli "nasłuch" Pany, czy ma kto¶ doswiadczenie z takim sprzetem?
Nazwa robocza chyba skaner czestotliowsci, niektorzy mowia na to "nasłuch", czyli urzadzako ktorym mozna podsłuchać np. stoj±c na odcinku specjalnym obsługe Os-u, lub dowiedziec sie gdzie własnie jedzie na sygnale straz pozarna lub inne taki słuzby
Czy to jest co¶ takiego?
http://allegro.pl/skaner-...1393422430.html
jakies inne propozycje, inne firmy, gdzie ostac tanio i na co zwracac uwage decydyjac sie na cos takiego?
leon - Nie 02 Sty, 2011
ile chcesz przeznaczyć PLN ??
znajomy montuje radia cb oraz wspomniany wyżej nasłuch (btw wiesz ze to nielegal ? dostęp do częstotliwo¶ci policji, straży, pogotowia, wojska jest niby zakazany) to mogę zapytać co gdzie i za ile
jarek-malopolska - Wto 04 Sty, 2011
kurcze no tak 300-400zł, w sumie wstepnie jestem umowiny na odbiór tego co w linku powyzej, tylkoze udało mi sie znalezc w poblizu domu jeszcze taniej.. ponoc to najlepsza relacja "cena-jakosc" Wiem, wiem, ze to nielegalne, ze straz, policja, itd dlatego to chce
106 - Wto 04 Sty, 2011
raczej policji tym juz nie posluchasz. jak pamietm to policja juz od dawna ma
radiostacje z cyfrowym kodowaniem dzwieku, a takimi "analogami" to mozna
bylo sluchac z 10 lat temu... chyba ze gdzies po wsiach jezdza jeszcze polonezy
ze starymi radmorami to moze.
Bart - Wto 04 Sty, 2011
Ostatni poldek odeszedł ze służby jaki¶ rok temu, ciężko będzie.
PGmaster - ¦ro 05 Sty, 2011
106 napisał/a: | raczej policji tym juz nie posluchasz. jak pamietm to policja juz od dawna ma
radiostacje z cyfrowym kodowaniem dzwieku, a takimi "analogami" to mozna
bylo sluchac z 10 lat temu... chyba ze gdzies po wsiach jezdza jeszcze polonezy
ze starymi radmorami to moze. |
W Płocku jeszcze mozna. Mysle ze w mniejszych miejscowosciach takze.
jarek-malopolska - ¦ro 05 Sty, 2011
PGmaster napisał/a: | Mysle ze w mniejszych miejscowosciach takze. |
no własnie w ostatni weekend testowałem dokładnie tego unidena co w linku bo ma go znajomy i podłuchałem zarówno policje, straz jak i.. agencje ochrony.. NIby nie mamy juz polonezów tylko Kie a mimo to dało rade, nie wiem jakim sposobem ale dało.. A to chce kupić przede wszyskim pod katem rajdów, na ostatnim elmocie kolega z ktorym to testowałem miał to ze soba, mistrzostwo swiata, od razu było wiadomo kto, gdzie dzwonił albo dlaczego odcinek opozniony
arssss - ¦ro 05 Sty, 2011
leon napisał/a: | ile chcesz przeznaczyć PLN ??
znajomy montuje radia cb oraz wspomniany wyżej nasłuch (btw wiesz ze to nielegal ? dostęp do częstotliwo¶ci policji, straży, pogotowia, wojska jest niby zakazany) to mogę zapytać co gdzie i za ile |
jak ostatnio o tym trochę czytałem to nasłuch jest legalny. Tylko nie wolno upubliczniac tego co sie usłyszało i nasłuchu nie można prowadzic z uczestnictwem osób trzecich. przynajmniej tak na jakim¶ forum pisali.
was79 - Pi± 07 Sty, 2011
arssss napisał/a: | przynajmniej tak na jakim¶ forum pisali. |
nigdy nie wierz w to co pisz± na forum. Internet to zuo
|
|
|