Vlodarsky - Sob 01 Lip, 2006 Temat postu: Nowy nabytek mojej KasiTak... Kasia kupiła sobie samochód...
czy ktoś widzi tu coś dziwnego ??
k-mart - Sob 01 Lip, 2006 bardzo ladnie, dobrze do siebie pasuja!
Dziwne to ze Twoja kobieta ma juz hatch'a a Tobie ponoc jakies picassa po glowie chodza :570:Loko - Sob 01 Lip, 2006 Dla mnie jedyną "dziwną" lub nie dziwną rzeczą jest to, że teraz Kasia będzie Cię objeżdżała na światłach Vlodarsky - Sob 01 Lip, 2006 po pierwsze to jeszcze nie jest sprawdzone czy takie auto mnie robi na światłach a po drugie poczekajmy jeszcze na inne wypowiedzi
hmmm co dziwnego... ?Anonymous - Sob 01 Lip, 2006 no właśnie musze wstawić foty do Pimpa... :562: Vlodarsky - Sob 01 Lip, 2006 a tak swoją drogą musze sprawdzić się z takowym autem tylko na innych kołach niż mam teraz z przoduPeter - Sob 01 Lip, 2006 konkret!!Anonymous - Sob 01 Lip, 2006 Samochód zajebisty. W wersji VTS bardzo bardzo mi sie podoba, Ale jeszcze barsziej podoba mi się koszulka Twojej Kasi. Moja .....Kasia ma taką samą.!!!!!!! :570: :570:Anonymous - Sob 01 Lip, 2006 gratulacje dla rodziców!
mojej Gosi podoba się C4, dla mnie istnieje tylko w wersji VTS (Gosia i Citroen) więc trochę to będzie kosztowało...Vlodarsky - Nie 02 Lip, 2006 Siema Grzesiu (chciałem się pochwalić, że gd-r600 to mój kolega )
a wy dalej nic dziwnego w tym zdjęciu nie widzicie ????Jakarti - Nie 02 Lip, 2006 dziwne jest to, ze auto jest ladnie zaparkowane a to przeciez kobieta )
no i gratulacje dla Kasi bardzo fajna rzecz .. takie nowe auto!Anonymous - Nie 02 Lip, 2006 coś dziwnego w tym zdjęciu? Znaczek VTS wygląda na fotomontaż, jest chyba za blisko listwy i za daleko od drzwi.
Tak jest, potwierdzam - państwo Włodarscy i Dąbrowscy się znają Anonymous - Nie 02 Lip, 2006
Jakarti napisał/a:
dziwne jest to, ze auto jest ladnie zaparkowane a to przeciez kobieta )
wypraszam sobie...już Cię nie lubie
gd-r600 napisał/a:
coś dziwnego w tym zdjęciu? Znaczek VTS wygląda na fotomontaż, jest chyba za blisko listwy i za daleko od drzwi.
Grzesiu to jest VTS na 100%
gd-r600 napisał/a:
Tak jest, potwierdzam - państwo Włodarscy i Dąbrowscy się znają
sie bywa razem na imprezkach :570: Vlodarsky - Nie 02 Lip, 2006
Jakarti napisał/a:
dziwne jest to, ze auto jest ladnie zaparkowane a to przeciez kobieta
i tu bym powiedział, że pewnie jesteś bardziej kobiecy od mojej Kasi jeśli chodzi o parkowanie strick - Nie 02 Lip, 2006 Fajne autko! Znaczek VTS krzywo naklejony jest!