Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] monitor LCD 19"
anjas - Wto 11 Sty, 2011 Temat postu: [s] monitor LCD 19" Jeśli ktoś potrzebuje to się dogadamy.
Monitor ma ze 2-3 lata, niewiele używany, bo kompa stacjonarnego raczej nie włączam.
Firma Benq, 19 cali, nie pamiętam dokładnie modelu ale to takie coś:
Monitor nie ma HDMI a ja potrzebuję z HDMI.
Poza tym lalunia, nic nie stuka nic nie puka.
kubas - Wto 11 Sty, 2011
No to w końcu ma dwa czy trzy lata ?
Cartoon - Wto 11 Sty, 2011
dach przecieka?
Janusz - Wto 11 Sty, 2011
wiela ?? 2 miechy temu bym brał w ciemno;p a teraz to w sumie nie wiem czy mi potrzebny
was79 - Wto 11 Sty, 2011
anjas napisał/a: | Monitor nie ma HDMI a ja potrzebuję z HDMI. |
W sumie ja też, bo żona nie pozwala mi grać na ps
anjas - Wto 11 Sty, 2011
Janusz napisał/a: | wiela ?? 2 miechy temu bym brał w ciemno;p a teraz to w sumie nie wiem czy mi potrzebny |
jak potrzebujesz to się dogadamy
ino z odbiorem problem, bo kurierem wysyłać to moim zdaniem słaba opcja...
was79 napisał/a: | W sumie ja też, bo żona nie pozwala mi grać na ps |
mi już pozwala, ale przed TV nie mam jak zamontować kierownicy, a te wszystkie stojaki są gówno warte, jak sobie poczytałem opinie...
Do tego benq też podpinam ps3 przez jakieś przejściówki, ale rypania jest tyle, że mi się nie chce. Jak ktoś by podpiął na stałe i nie zmieniał to jest OK, ale przy przenoszeniu konsoli raz do kiery raz do move'a jest to wkurzające
kubas napisał/a: | No to w końcu ma dwa czy trzy lata ? |
właśnie nie wiem... może mieć 3.
Janusz - Wto 11 Sty, 2011
anjas napisał/a: |
jak potrzebujesz to się dogadamy
ino z odbiorem problem, bo kurierem wysyłać to moim zdaniem słaba opcja... |
luz co jakiś czas brat jest w wawie... szczerze to mi tak średnio to potrzebne.... ale gdyby była dobra cena to bym wzion ale jak komus bardziej potrzebny to się nie zdenerwuje, wiec rezerwacji nie robię rzuć jakąś kwote a ja sie zastanowię bo na razie to sam nie wiem czy potrzebuje
qbica - Wto 11 Sty, 2011
anjas, daj cene na PW to sie zastanowie bo ja na swoim gejtweju mam coraz większą czorną plame martwych pikseli
koma600 - Wto 11 Sty, 2011
jaka cena
anjas - Wto 11 Sty, 2011
np. 150, chce ktoś?
faldzip - Śro 12 Sty, 2011
A jaka rozdzialka i czy ma DVI?
anjas - Śro 12 Sty, 2011
już nieaktualne
fok, to kupie se za to niewidzialnego lodu troche...
Jakarti - Śro 12 Sty, 2011
nie kupuj. mam troche luzem. spakuje Ci do worka ale uwazaj przy otwieraniu zeby sie nie wysypał bo jest niewidzialny.. nie znajdziesz pozniej
Jakarti napisał/a: | przy otwieraniu zeby sie nie wysypał bo jest niewidzialny.. |
znam to... juz raz tak mi sie zrobilo i w pizdu do dzis nie moge znalezc. Dlatego wolalem monitor - trudniej zgubic, choc nie ma rzeczy niemozliwych...
|
|
|