Techniczne - Gwint Raceland
Bonczek - Nie 16 Sty, 2011 Temat postu: Gwint Raceland Miał ktoś u siebie gwint Raceland`a albo ma jakieś opinie na jego temat - tylko takie potwierdzone, a nie eksperckie bo trafiła mi się sztuka do kupienia do qpejki i się zastanawiam czy to coś porządnego czy tjunerski zawias.
saxorulez - Nie 16 Sty, 2011
Nie miałem z nim do czynienia ale kiedyś dużo rzeczy tej firmy sprzedawałem, miałem w ręku ich rozpórki, fotele, filtry - jest to dość tania chińszczyzna. Jeśli zawias jest tej jakości co reszta produktów ja bym nie brał. Oni robią wszystko do fur wiec jakie mogą mieć doświadczenie w zawieszeniach?? A raczej nie biorą tego od jakiegoś znanego azjatyckiego producenta typu D2....
Bonczek - Nie 16 Sty, 2011
Gracje, no tak przeczuwałem.
Tomcat - Nie 16 Sty, 2011
Angole najczęściej kupują gwint Racelanda tylko po to żeby mieć do czego włożyć porządny amor i sprężyne Myślę, że jest podobnej jakości co MTS Techniki czy inne takie.
Bonczek - Nie 16 Sty, 2011
Dokładnie tak, dobra moszna już wywalić topic.
nox - Wto 18 Sty, 2011
zawiechy Racelanda to to samo co TA-technix
Anonymous - Śro 19 Sty, 2011
Cytat: | zawiechy Racelanda to to samo co TA-technix |
a Racelanda można dorwać sporo taniej dzięki np. zakupowi grupowemu
Bonczek - Śro 19 Sty, 2011
Z tym, że skoro to ta sama półka co MTS/TA to podziękuje bo już miałem nieprzyjemność obcować z tym zawieszeniem
nox - Śro 19 Sty, 2011
Z ta to to jest dokładnie to samo robione w tej samej fabryce w tej samej jakości i standardzie jedynie logo inne
|
|
|