Walle - Wto 25 Sty, 2011 Temat postu: Karny kootas za hoojowe parkowanieCo o tym myślicie? Ja zamówiłem właśnie naklejki i będę centralnie na przednią szybę naklejał!
http://allegro.pl/show_us...php?uid=1809384Bart - Wto 25 Sty, 2011 hmm... nie wiem czy posunął bym się do oklejania ludziom samochodów, ale delikatną porcję śliny można posłać
Bardzo mnie drażnią miejsca inwalidzkie pod marketami pozajmowane jakimiś SUVami, i ich właściciele "mam kasę, a reszta ludzi to ch.uje i mogą mnie w dupę pocałować"Jakarti - Wto 25 Sty, 2011 dokladnie.
bardzo niefajne jest tez jak ktos parkuje niechlujnie i czesto przez to zajmuje 20% drugiego miejsca co oczywiscie skutecznie uniemozliwia skorzystanie z niego..Bad-i - Wto 25 Sty, 2011 chyba mi sie nie zdarzylo zebym tak zaparkowal - aczkolwiek jakbym zobaczyl goscia ktory nakleja mi cos takiego na szybe, to sam by dostal kutasa ale w doopeWalle - Wto 25 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
chyba mi sie nie zdarzylo zebym tak zaparkowal - aczkolwiek jakbym zobaczyl goscia ktory nakleja mi cos takiego na szybe, to sam by dostal kutasa ale w doope
to nie temat o skłonnościach seksualnych
a jak Ci się nie zdarzyło to się nie martw
jak jeden czy drugi kootas znajdzie coś takiego na przedniej szybie to następnym razem przemyśli gdzie stanąć furą.M - Wto 25 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
chyba mi sie nie zdarzylo zebym tak zaparkowal - aczkolwiek jakbym zobaczyl goscia ktory nakleja mi cos takiego na szybe, to sam by dostal kutasa ale w doope
Dodam że samochód to własność prywatna, jak Cie ktoś złapie za rękę to możesz dostać kolegium za coś takiego. Np 500zł.
Sam bym coś takiego robił ale od tego są służby odpowiednie a że jest u nas jak jest to co zrobić.Stacho - Wto 25 Sty, 2011 Ja tam popieram tą akcje i sam naklejam Vlodarsky - Wto 25 Sty, 2011
M napisał/a:
ale od tego są służby odpowiednie
Są odpowiednie służby od naklejania karnych kootasoow ?
a jak nie ma to załyżymy taką jednostkę specjalną Yarko - Wto 25 Sty, 2011 też się wiele razy wku****m, ale nic to nie da, ten kto parkuje na zakazach czy miejscach dla inwalidów i tak będzie tam parkował, niezależnie od tego czy dostanie mandat 100 pln, czy przykleisz mu naklejkę i ulżysz sobie w cierpieniach lub oplujesz mu szybę
a problem będzie narastał wraz ze wzrastającą ilością samochodów i tym samym malejącą ilością miejsc parkingowychM - Wto 25 Sty, 2011 O straży miejskiej myślałem ale oni tylko się wożą z rozłożonymi fotelami do spaniapP - Wto 25 Sty, 2011
Yarko napisał/a:
a problem będzie narastał wraz ze wzrastającą ilością samochodów i tym samym malejącą ilością miejsc parkingowych
oni tam nie parkują dlatego, że nie ma miejsc tylko dlatego, że chcą jak najbliżej..
sam byłem świadkiem takiej akcji jak jakiś koleś (łepek) z laską podjechał nową trójką w cabrio i zaparkował przed samym wejściem na miejscu dla invalidów - wysiadł z wielką miną cfaniaka i laska z nim..i widać było po nim, że można mu tego kutasa przykleić na czoło a on i tak to miałby w dupie..taki człowiekYarko - Wto 25 Sty, 2011
pP napisał/a:
oni tam nie parkują dlatego, że nie ma miejsc tylko dlatego, że chcą jak najbliżej..
sam byłem świadkiem takiej akcji jak jakiś koleś (łepek) z laską podjechał nową trójką w cabrio i zaparkował przed samym wejściem na miejscu dla invalidów - wysiadł z wielką miną cfaniaka i laska z nim..i widać było po nim, że można mu tego kutasa przykleić na czoło a on i tak to miałby w dupie..taki człowiek
w takich przypadkach tym bardziej nic to nie daBad-i - Wto 25 Sty, 2011
Walle napisał/a:
Bad-i napisał/a:
to nie temat o skłonnościach seksualnych
yyyyy aha to szkoda, wiem ze i tak kiedys raze z MI sie spotkamy mi - Wto 25 Sty, 2011 Anonymous - Wto 25 Sty, 2011 kiedys widzialem niezlą akcje-pod marketem stoi auto na miejscu dla matek z dzieckiem,laska przewija w nim dziecko,nagle obok na takim samym miejscu staje jakies lepsze audi ze srodka wysiada taki piekny młody i pod krawatem,a laska wzięła osranego pampersa i bach mu na szybe goscia zatkało,po chwili z ryjem do dziewczyny i wtedy poczulismy sie w obowiązku interweniowac,gosc szybko odpuscił,ale auta ch.ujek nie przestawił tylko zwiał do sklepu