Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Gra na PS3 God of War III polska wersja NOWA
Rasputin - Wto 25 Sty, 2011 Temat postu: [S] Gra na PS3 God of War III polska wersja NOWAJak w temacie sprzedam grę God of War III na PS3 w wersji polskiej.
Gra nowa w oryginalnym opakowaniu, ofoliowana.
Cena 90zł wysyłka free lub odbiór w Wawie DeeS - Śro 26 Sty, 2011 niech zgadne, dostales razem z PS3 ?:Dqbus - Śro 26 Sty, 2011 biore! prześlij dane do przelewu na PWBart - Śro 26 Sty, 2011 kurde, właśnie chciałem wstępnie zarezerwowaćqbus - Śro 26 Sty, 2011 so long suckers! Maciusiowy - Śro 26 Sty, 2011 nie rozumiem, cieszysz się, że wyrwałeś gierkę o 2 złote drożej niż na allegrze?
http://allegro.pl/god-of-...1420549553.htmlpP - Śro 26 Sty, 2011 słaba gra! polega na naciskaniu w równych odstępach jednego przycisku i oglądaniu jak wszystko się ro*la na ekranie
qbus napisał/a:
so long suckers!
Maciusiowy napisał/a:
nie rozumiem
http://translate.google.p...0long%20suckersMaciusiowy - Śro 26 Sty, 2011 dzięki pP - byłby pomukpP - Śro 26 Sty, 2011 yre wlcme Mick - Śro 26 Sty, 2011 jest jeszcze? jak coś to biorę!!Rasputin - Śro 26 Sty, 2011
DeeS napisał/a:
niech zgadne, dostales razem z PS3 ?:D
Dokładnie a nie jarają mnie tego typu gry
Aha jakby co to mam też Killzone II na sprzedaż nówka(z ciekawości zdjąłem wczoraj folie,ale da sie to ogarnąć) za powiedzmy 35zł wysyłka free Qbus był pierwszy,jeśli zrezygnuje dam znać Bart'owiMick - Śro 26 Sty, 2011 Rezerwacja Killzone II!!
a Bart sobie jaja robił, on nawet telewizora nie ma
Wiec jakby co to ja po Qbusie martin.h - Śro 26 Sty, 2011 A bart tak marzył o tej grze qbus - Śro 26 Sty, 2011
Maciusiowy napisał/a:
nie rozumiem, cieszysz się, że wyrwałeś gierkę o 2 złote drożej niż na allegrze?
Hehehe... bez przesady, od jakiegos czasu chcialem sobie ja poprostu kupic jest to biore a czy to sa 2-3 czy 5 zł różnicy... bez przesady Rasputin - Śro 26 Sty, 2011
Mick napisał/a:
Rezerwacja Killzone II!!
No to jest Twoja Daj znać kiedy i gdzie chcesz ją odebrać w Wawie,chyba że mam ci ją wysłać