To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Rola informatyki w zarzadzaniu

Janusz - Pon 31 Sty, 2011
Temat postu: Rola informatyki w zarzadzaniu
Pisał ktoś może taki referat ?? potrzebuje takie coś na jakieś 6 stron... a ze padłem ofiara niesprawiedliwości uczelnianej to chce to zrobić po najmniejszej lini oporu :P wiec może ktoś kiedyś pisał coś podobnego i zostało mu gdzieś na dysku :D
martin.h - Pon 31 Sty, 2011

Przecież tak nie wolno :crazy:
KarQ - Pon 31 Sty, 2011

Ja nie pisałem, ale znam sporo osób które pisało:

http://www.google.pl/#hl=...3b9302e7a1a8231

PiTT - Pon 31 Sty, 2011

wykładowcy też nie są głupkami i dokładnie wertują co w necie można zlaleźć... więc zmieniasz pierwszą i ostatnią stronę :D
Bart - Pon 31 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
Jestem szybszy od Jimka

serio tak uważasz? :]

Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
Jestem szybszy od Jimka

serio tak uważasz? :]

No coś Ty, sam tego nie wypisuje, gdyby było inaczej to wpisałbym "Miłosnik kobiet" :faja:

Bart - Pon 31 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
No coś Ty, sam tego nie wypisuje, gdyby było inaczej to wpisałbym "WIRTUALNY, PLATONICZNY miłosnik kobiet" :faja:

:ok: :ok: :ok: :ok:

Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
No coś Ty, sam tego nie wypisuje, gdyby było inaczej to wpisałbym "WIRTUALNY, PLATONICZNY miłosnik kobiet" :faja:

:ok: :ok: :ok: :ok:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Karwa, chyba kopie tutaj dołki pod sobą swoimi zwierzeniami ;D

Jakarti - Pon 31 Sty, 2011

PiTT napisał/a:
wykładowcy też nie są głupkami i dokładnie wertują co w necie można zlaleźć... więc zmieniasz pierwszą i ostatnią stronę :D

a co wiecej znaja je na pamiec bo takich asów jak Ty i ja jest wiecej. studentow maja kilkuset i czesto dostaja to samo :)

przytrafilo mi sie cos takiego raz, Pani spojrzala, usmiechnela sie i powiedziala, ze mam jeden dzien na napisanie SWOJEJ pracy :) a przeczytala moze ze 3 zdania. dodam od razu, ze nie bylo ctr c , ctrl v tylko zmienialem zdania itd.. ;)

U nas podchodzą do takich rzeczy liberalnie, w UK kuzyn wyleciał z uczelni za plagiat :]
Jacek - Pon 31 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
U nas podchodzą do takich rzeczy liberalnie, w UK kuzyn wyleciał z uczelni za prowiant :]

o_O

PiTT - Pon 31 Sty, 2011

dokładnie, dodaj od siebie trochę "karwa" i "chooj" i będzie git
:rotfl:

Bart - Pon 31 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
U nas podchodzą do takich rzeczy liberalnie, w UK kuzyn wyleciał z uczelni za plagiat :]

inna mentalność - to co u nas jest akceptowaną normą, dla cywilizowanych ludzi jest niedopuszczalne.

was79 - Pon 31 Sty, 2011

ponadto u nas rządzą tzw. autoplagiaty to znaczy piszesz coś za granicę i później w wersji polskiej (pomimo oswiadczenia, że nie publikowałeś gdzie indziej) puszczasz to w Polsce :)
Jakarti - Pon 31 Sty, 2011

Cytat:

u nas tez tak powinno byc ;)