Janusz - Pon 31 Sty, 2011 Temat postu: Rola informatyki w zarzadzaniuPisał ktoś może taki referat ?? potrzebuje takie coś na jakieś 6 stron... a ze padłem ofiara niesprawiedliwości uczelnianej to chce to zrobić po najmniejszej lini oporu wiec może ktoś kiedyś pisał coś podobnego i zostało mu gdzieś na dysku martin.h - Pon 31 Sty, 2011 Przecież tak nie wolno KarQ - Pon 31 Sty, 2011 Ja nie pisałem, ale znam sporo osób które pisało:
http://www.google.pl/#hl=...3b9302e7a1a8231PiTT - Pon 31 Sty, 2011 wykładowcy też nie są głupkami i dokładnie wertują co w necie można zlaleźć... więc zmieniasz pierwszą i ostatnią stronę Bart - Pon 31 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
Jestem szybszy od Jimka
serio tak uważasz? martin.h - Pon 31 Sty, 2011
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
Jestem szybszy od Jimka
serio tak uważasz?
No coś Ty, sam tego nie wypisuje, gdyby było inaczej to wpisałbym "Miłosnik kobiet"Bart - Pon 31 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
No coś Ty, sam tego nie wypisuje, gdyby było inaczej to wpisałbym "WIRTUALNY, PLATONICZNY miłosnik kobiet"
martin.h - Pon 31 Sty, 2011
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
No coś Ty, sam tego nie wypisuje, gdyby było inaczej to wpisałbym "WIRTUALNY, PLATONICZNY miłosnik kobiet"
Karwa, chyba kopie tutaj dołki pod sobą swoimi zwierzeniami Jakarti - Pon 31 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
wykładowcy też nie są głupkami i dokładnie wertują co w necie można zlaleźć... więc zmieniasz pierwszą i ostatnią stronę
a co wiecej znaja je na pamiec bo takich asów jak Ty i ja jest wiecej. studentow maja kilkuset i czesto dostaja to samo
przytrafilo mi sie cos takiego raz, Pani spojrzala, usmiechnela sie i powiedziala, ze mam jeden dzien na napisanie SWOJEJ pracy a przeczytala moze ze 3 zdania. dodam od razu, ze nie bylo ctr c , ctrl v tylko zmienialem zdania itd.. martin.h - Pon 31 Sty, 2011 U nas podchodzą do takich rzeczy liberalnie, w UK kuzyn wyleciał z uczelni za plagiat Jacek - Pon 31 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
U nas podchodzą do takich rzeczy liberalnie, w UK kuzyn wyleciał z uczelni za prowiant
PiTT - Pon 31 Sty, 2011 dokładnie, dodaj od siebie trochę "karwa" i "chooj" i będzie git
Bart - Pon 31 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
U nas podchodzą do takich rzeczy liberalnie, w UK kuzyn wyleciał z uczelni za plagiat
inna mentalność - to co u nas jest akceptowaną normą, dla cywilizowanych ludzi jest niedopuszczalne.was79 - Pon 31 Sty, 2011 ponadto u nas rządzą tzw. autoplagiaty to znaczy piszesz coś za granicę i później w wersji polskiej (pomimo oswiadczenia, że nie publikowałeś gdzie indziej) puszczasz to w Polsce Jakarti - Pon 31 Sty, 2011
Cytat:
U nas podchodzą do takich rzeczy liberalnie, w UK kuzyn wyleciał z uczelni za plagiat