To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] clio 1.8 16v

rzeźnik. - Pon 31 Sty, 2011
Temat postu: [S] clio 1.8 16v
polecam i zapraszam na testy :lol2: http://moto.allegro.pl/cl...1439729025.html
jarek-malopolska - Pon 31 Sty, 2011

dlaczego "pseudokubełki recaro" ? pseudo ze kubełki czy pseudo ze recaro ? :) jak najbardziej powazne pytanie.. ;)
rzeźnik. - Pon 31 Sty, 2011

pseudokubełki bo wydaje mi się że prawdziwy kubeł nie może być regulowany . a recaro ori jak najbardziej
Cassis - Wto 01 Lut, 2011

Zajebiaszcze duposiedziska! To co rzeźnik, mogę wpaść pojeździć szesnastką bo jeszcze nie miałem okazji? :rotfl:
rzeźnik. - Wto 01 Lut, 2011

a fpadaj :lol2: bez kubełków , radia i z jednym kompletem opon do wyboru 8600 zł
Anonymous - Wto 01 Lut, 2011

i tak pojdzie za 5 :P
rzeźnik. - Wto 01 Lut, 2011

mogę ci polecić jakąś za 5 :faja: nawet za 2
jarek-malopolska - Śro 02 Lut, 2011

rzeźnik. napisał/a:
pseudokubełki bo wydaje mi się że prawdziwy kubeł nie może być regulowany . a recaro ori jak najbardziej

Pytam bo mam takie same i nie wiedziałem czy to ori Recaro, czy ktos z nich zrobił Recaro ;) dzieki za odpowiedz ;)

rzeźnik. - Śro 02 Lut, 2011

na oparciu jest znaczek chyba niemieckiej firmy tuningowej D&W ale z boku i na dole są plakietki recaro
Walle - Śro 02 Lut, 2011

czy jest już wstępnie zarezerwowany, jak ten silnik spisuje się na gazie i czy może go Pan dla mnie przetrzymać do lipca?
Stacho - Śro 02 Lut, 2011

miałbym kase to bym kupił drugiego :D
rzeźnik. - Śro 02 Lut, 2011

Walle napisał/a:
czy jest już wstępnie zarezerwowany, jak ten silnik spisuje się na gazie i czy może go Pan dla mnie przetrzymać do lipca?
samochód jest lala i jedyny taki na allegro , jeździł nim lekarz kobieta weterynarz , czasem konia woził . na gazie jechałem dwa razy raz 1,7 promila raz 2,4 nic nie pamiętam ale kumple mówili że silnik palił na mrozie i niezle upokarzałem gości w saxo beeemkach i golfach III . :rotfl: moge ci potrzymać do lipca :lol2:
Anonymous - Czw 03 Lut, 2011

Gdybym tylko miał taki hajs :D Znam dobrze to autko :D Miło zapina :D
Dlaczego sprzedajesz?

k-mart - Czw 03 Lut, 2011

Ladne to Twoje clio, szkoda sprzedawac.
Nissanem gt-r juz tak szybko nie pojedziesz.

rzeźnik. - Pią 04 Lut, 2011

agentczor napisał/a:
Dlaczego sprzedajesz?
sprzedaje bo musze :faja: ale nie dlatego że potrzebuje tych dziewięć klocków ale dlatego że stoi sobie i czeka na mnie williams , który jest moim autem docelowym :>