rzeźnik. - Pon 31 Sty, 2011 Temat postu: [S] clio 1.8 16vpolecam i zapraszam na testy http://moto.allegro.pl/cl...1439729025.htmljarek-malopolska - Pon 31 Sty, 2011 dlaczego "pseudokubełki recaro" ? pseudo ze kubełki czy pseudo ze recaro ? jak najbardziej powazne pytanie.. rzeźnik. - Pon 31 Sty, 2011 pseudokubełki bo wydaje mi się że prawdziwy kubeł nie może być regulowany . a recaro ori jak najbardziejCassis - Wto 01 Lut, 2011 Zajebiaszcze duposiedziska! To co rzeźnik, mogę wpaść pojeździć szesnastką bo jeszcze nie miałem okazji? rzeźnik. - Wto 01 Lut, 2011 a fpadaj bez kubełków , radia i z jednym kompletem opon do wyboru 8600 złAnonymous - Wto 01 Lut, 2011 i tak pojdzie za 5 rzeźnik. - Wto 01 Lut, 2011 mogę ci polecić jakąś za 5 nawet za 2jarek-malopolska - Śro 02 Lut, 2011
rzeźnik. napisał/a:
pseudokubełki bo wydaje mi się że prawdziwy kubeł nie może być regulowany . a recaro ori jak najbardziej
Pytam bo mam takie same i nie wiedziałem czy to ori Recaro, czy ktos z nich zrobił Recaro dzieki za odpowiedz rzeźnik. - Śro 02 Lut, 2011 na oparciu jest znaczek chyba niemieckiej firmy tuningowej D&W ale z boku i na dole są plakietki recaroWalle - Śro 02 Lut, 2011 czy jest już wstępnie zarezerwowany, jak ten silnik spisuje się na gazie i czy może go Pan dla mnie przetrzymać do lipca?Stacho - Śro 02 Lut, 2011 miałbym kase to bym kupił drugiego rzeźnik. - Śro 02 Lut, 2011
Walle napisał/a:
czy jest już wstępnie zarezerwowany, jak ten silnik spisuje się na gazie i czy może go Pan dla mnie przetrzymać do lipca?
samochód jest lala i jedyny taki na allegro , jeździł nim lekarz kobieta weterynarz , czasem konia woził . na gazie jechałem dwa razy raz 1,7 promila raz 2,4 nic nie pamiętam ale kumple mówili że silnik palił na mrozie i niezle upokarzałem gości w saxo beeemkach i golfach III . moge ci potrzymać do lipca Anonymous - Czw 03 Lut, 2011 Gdybym tylko miał taki hajs Znam dobrze to autko Miło zapina
Dlaczego sprzedajesz?k-mart - Czw 03 Lut, 2011 Ladne to Twoje clio, szkoda sprzedawac.
Nissanem gt-r juz tak szybko nie pojedziesz.rzeźnik. - Pią 04 Lut, 2011
agentczor napisał/a:
Dlaczego sprzedajesz?
sprzedaje bo musze ale nie dlatego że potrzebuje tych dziewięć klocków ale dlatego że stoi sobie i czeka na mnie williams , który jest moim autem docelowym