będe wdzięczny za rzucenie okiem Mick - Czw 03 Lut, 2011 Widzę, że spodobało się jeźdżenie na skórce CHRZANEK - Czw 03 Lut, 2011 Mam cos lepszego:
http://moto.allegro.pl/ok...1438171182.html
Peżot jest dla pedałuff
Prawdziwy macho jeździ Roburem.kubas - Czw 03 Lut, 2011 Some say that he is from Brodnica and his previous car was a cat ? All we know, he's called The Gaydek Bart - Czw 03 Lut, 2011 kubas, naprawdę wszyscy jesteśmy dumni, że nauczyłeś się używać google translatora
Fajna ta 206tka - połączenie koloru nadwozia, wnętrza i szklanego dachu robi robotę kubas - Czw 03 Lut, 2011 Bart, naprawdę wszyscy jesteśmy dumni, że w końcu rozszyfrowałeś co to jest wersja Roland Garros w wydaniu Peugeota Konrad - Czw 03 Lut, 2011 Fajny kolor, miałem sraxio w takim Gaydek - Czw 03 Lut, 2011
kubas napisał/a:
Some say that he is from Brodnica and his previous car was a cat ? All we know, he's called The Gaydek
pit, jak nie zapomnę, to podjadę do tego komisu w weekend, ale jak możesz to... przypomnij mi się jutro via PW, żebym nie zapomniał .Gaydek - Pią 04 Lut, 2011 pit, obejrzałem tego Peżoła. Podeślij mi na PW maila, na którego mam wysłać fotki i komentarz.pit - Pią 04 Lut, 2011 poszłoanjas - Pią 04 Lut, 2011 poprosimy o komentarz w kanale otwartymPiTT - Pią 04 Lut, 2011 bity przodem, tyłem i bok od kierowcy
przebieg realny na oko 170 tysia
pit - Pią 04 Lut, 2011 no na to wygląda
Gaydek, ogarnął temat bardzo profi! łącznie z dokumentacją zdjęciową.
Szacun! PiTT - Pią 04 Lut, 2011
pit napisał/a:
no na to wygląda
Gaydek, ogarnął temat bardzo profi! łącznie z dokumentacją zdjęciową.
Szacun!
serio?
strzelałem pit - Pią 04 Lut, 2011 no może bez tyłu ale przodem i bokiem raczej