glownie zalezaloby mi na sprawdzenie z grubsza wypadkowosci tego auta i ogolnie ocena czy warto jechac ogladnac osobiscie to auto;]
chyba, ze ktos podjalby sie gruntownego sprawdzenia auta, z serwisem itp, jak cos oczywiscie zaplace za taka przysluge;] lub inaczej sie odwdziecze:D:PAnonymous - Czw 03 Lut, 2011 Rezerwuje do północy !Konrad - Czw 03 Lut, 2011 Fajna wersja tapicerki, te półkubełkowe fotele dobrze trzymają.
Kierownica wielofunkcyjna - kręci się w lewo i prawo, gałka strasznie wytyrana jak dla mnie. Moja przy 196000 praktycznie po mieście nie wygląda tak tragicznie żeby żółte było widać.
Silnik jest spoko do poruszania się po mieście, przy dość ciężkiej nodze i staniu w korkach na alejach zamykał mi się przy dużych mrozach w 10,9l. Średnie z prawie całego roku mam 9.97/100. Tylko że ja nie mam gazu.
Jak się raz spotkałem z chyba Tomcatem (w kazdym badz razie czerwony saxolot od nas z forum) w wakacje na Turowicza to nie było źle jak na tak duży dupowóz i bardzo nie odchodził z tego co pamiętam;))
Aaa i z Audi A3 1.8T 150KM idzie równo do jakichś 130zł, potem audiczka dostaje zadyszki lekkiej.
Weź VIN od sprzedającego i zadzwoń do Lisowskiego do Wieliczki, oni podają a przynajmniej podawali przebiegi z bazy bez problemu.
Polecam.
Żaneta Kaleta
PS. Bedzie pomuk? PGmaster - Pią 04 Lut, 2011 Laguna i to jeszcze w gazie. Masakra jak to sie musi psuc ade - Pią 04 Lut, 2011
konradone napisał/a:
Fajna wersja tapicerki, te półkubełkowe fotele dobrze trzymają.
Kierownica wielofunkcyjna - kręci się w lewo i prawo, gałka strasznie wytyrana jak dla mnie. Moja przy 196000 praktycznie po mieście nie wygląda tak tragicznie żeby żółte było widać.
Silnik jest spoko do poruszania się po mieście, przy dość ciężkiej nodze i staniu w korkach na alejach zamykał mi się przy dużych mrozach w 10,9l. Średnie z prawie całego roku mam 9.97/100. Tylko że ja nie mam gazu.
Jak się raz spotkałem z chyba Tomcatem (w kazdym badz razie czerwony saxolot od nas z forum) w wakacje na Turowicza to nie było źle jak na tak duży dupowóz i bardzo nie odchodził z tego co pamiętam;))
Aaa i z Audi A3 1.8T 150KM idzie równo do jakichś 130zł, potem audiczka dostaje zadyszki lekkiej.
Weź VIN od sprzedającego i zadzwoń do Lisowskiego do Wieliczki, oni podają a przynajmniej podawali przebiegi z bazy bez problemu.
Polecam.
Żaneta Kaleta
PS. Bedzie pomuk?
ale ja juz wszystkie plusy laguny 2.0t znam:d nawet 2 w krk widzialem juz, ale do wawy mi sie nie chce jechac na darmo:D
przy 260 tys galki tez nie sa powycierane:DVlodarsky - Pią 04 Lut, 2011 Dopisz jeszce jaka dzielnica. okaże się, że u kogoś pod domem to będzie łatwiej znaleźć chętnego na oglądare.Bad-i - Pią 04 Lut, 2011 jak stoi gdzies przy Modlińskiej to jestem TU Konrad - Pią 04 Lut, 2011
PGmaster napisał/a:
Laguna i to jeszcze w gazie. Masakra jak to sie musi psuc
Mojej z 2005 nic nie dolega oprócz końcówek drążków stabilizatora które na naszych drogach praktycznie od nowości drą ryja i karty w której nie działa HF bo na niej chyba musiałem siąść. Za to poprzednia taty z 2001 roku się psuła na potęgę mimo serwisowania w aso PGmaster - Pią 04 Lut, 2011
konradone napisał/a:
PGmaster napisał/a:
Laguna i to jeszcze w gazie. Masakra jak to sie musi psuc
Mojej z 2005 nic nie dolega oprócz końcówek drążków stabilizatora które na naszych drogach praktycznie od nowości drą ryja i karty w której nie działa HF bo na niej chyba musiałem siąść. Za to poprzednia taty z 2001 roku się psuła na potęgę mimo serwisowania w aso
Ja mam lagunke lekko obnizona i z zawieszeniem mam co chwile jakies przeprawy. Nawet jak stoi to sie psuje Co do karty to ja swoja ostatnio wysylalem do poznania bo nie chciala zamykac drzwi. Tyle ze to byla zwykla karta bez Hands free. Koles zrobil to za 60zl w ciagu 4 dni (razem z przesylka).Konrad - Pią 04 Lut, 2011 Ja mam na seryjnym zawiasie i tylko łączniki stabilizatora się tłuką, nawet wczoraj na przeglądzie technicznym mi powiedizał że się tłuką.
Kartę to ja wysyłałem do tego z kaczorów czy czegoś takiego i jakiś procesor jest uszkodzony podobno.
W ogóle karta którą trzeba wsadzać do czytnika jest bez sensu, rozumiałbym takie rozwiązanie jakby wystarczyłoby mieć ją w portfelu a takie wsadzanie poprostu ssie kule k-mart - Pią 04 Lut, 2011 co nie zmienia faktu, ze jest to jeden z najlepszych samochodow ubieglych 10lat.saxorulez - Pią 04 Lut, 2011 zgadza się.. teraz już nie jestPGmaster - Pią 04 Lut, 2011 Byl najlepszy jak mial gwarancje... chociaz nie, wtedy tez nie byl najlepszy...k-mart - Pią 04 Lut, 2011 Ta, moze jeszcze napiszecie ze golf gti, rs4 lub cayenne sa pod jakims wzgledem lepsze?
Ade wie czego chce!kosmita - Pią 04 Lut, 2011 k-mart, prosze nie pisz już głupot.
Tylko evo z klatkom i kłówkom - najlepszy dupowóz