Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] chłodnicę i amory do klio
Jacek - Sob 05 Lut, 2011 Temat postu: [K] chłodnicę i amory do kliojak w temacie, rozfaje pomukik-mart - Sob 05 Lut, 2011 zapytaj w Toyota Czajka w Bytomiu, moze beda mogli cos zalatwic.Bart - Sob 05 Lut, 2011 amory z Magneti Marelli mój brat ogarnia, zresztą inne pierdoły także.
Mam nawet kalendarz z logo MM Bart - Sob 05 Lut, 2011 PS. Chłodnią bym się martwił na wiosnę, na razie jest dość chłodno i można bez niej jeździć.Barejka - Sob 05 Lut, 2011
Bart napisał/a:
Mam nawet kalendarz z logo MM
poka poka Jakarti - Sob 05 Lut, 2011 kazda pomoc na telefon.
platne z gory.Konrad - Sob 05 Lut, 2011
Bart napisał/a:
PS. Chłodnią bym się martwił na wiosnę, na razie jest dość chłodno i można bez niej jeździć.
Bart - Sob 05 Lut, 2011 ducato Konrad - Sob 05 Lut, 2011 Dostawczaki nie mają przed Tobą żadnych tajemnic, zwłaszcza od tyłu Janusz - Sob 05 Lut, 2011 nie bardzo rozumiem temat ?? nowe?? używane?? w czym problem??
a wiec tak... chłodnice jak chcesz nowa to albo OE w Renault (nie mam pojecia ile kosztuje) pozatym udało mi się znaleźć tylko w firmie Moto profil z nissensa... w zależności od rabatów cena na poziomie 350-400zł. Innego zamiennika znalesc mi sie nie udało. Jeśli chcesz używkę to za dwa slicki odstąpię dziurawa
jesli chodzi o amory, to jak juz pewnie wiesz odpowiednik seryjnych tylko OE z ASO (jak na oe dość tanio chyba bo poniżej 300 szt.), albo jakis gwint typu Gaz, natomiast podobno da sie założyć b6 i b8 od clio 1,2 1,6 itp... bo podobno jedyna różnica w technicznej budowie amortyzatorów do sporta i zwykłego clio jest taka ze amor w sporcie ma większą średnice otworów do których mocuje sie zwrotnice, i podobno wystarczy rozwiercić to w b6. Niestety dowiedziałem sie o tym jak do clio juz wjechały seryjne nowe amory, wiec nie jest to info sprawdzone przeze mnie a tylko legenda k-mart - Nie 06 Lut, 2011
Bart napisał/a:
ducato
Jacek - Nie 06 Lut, 2011 chłodnica jebła a amory z tyłu się wylały...francuski szitJaco - Nie 06 Lut, 2011 Proflex Evo 2 Clio Ragnotti
sprzedam zawieszenie Proflex Evo 2 do clio 2
3 stopniowa regulacja, stan bdb po przeglądzie
cena: 13 tyś pln do negocjacji
telefon: 602770233
imię i nazwisko:
adres: w-wa
województwo: mazowieckie
e-mail: juniorrally@wp.pl
Zawieszenie TecnoShock Evo 3 - Renault Clio PH1, PH2
Kompletny zestaw profesjonalnego zawieszenia do samochodu Renault CLIO 2.0 16v SPORT; 172; 182; RS (od 02/2000 roku).
Zawieszenie przejechało 5 rajdów asfaltowych i jest w bardzo dobrym stanie technicznym.
Zestaw jest naprawdę godny polecenia! Gratis pomoc w ustawieniu!
cena: 12 900 zł
telefon: 608 107 837
imię i nazwisko: Jacek Płonka
adres: Bielsko-Biała
województwo: śląskie
e-mail: jacek@plonkarajdy.pl
Polecam fajnie klika przy ustawaniu Bart - Nie 06 Lut, 2011
Barejka napisał/a:
Bart napisał/a:
Mam nawet kalendarz z logo MM
poka poka
Jacek - Nie 06 Lut, 2011 Jaco, LOL, ja nie chcę zawieszenia w cenie auta tylko zwykłe seryjne amory, mogą być użuwane