ade - Sob 05 Lut, 2011 Temat postu: serwis czynny w warszawie w niedzieleWitam.
jade jutro ogladnac ta lagune z innego tematu, auto jest w samym centrum.
Mozecie podpowiedziec gdzie moge w niedziele podjechac na serwis zeby mozna bylo to auto dokladniej ogladnac itp??Jakarti - Sob 05 Lut, 2011 kurde..
aso nieczynne.. moze takie stacje jak feuvert?Bart - Sob 05 Lut, 2011 Ade, spytaj chłopaków z hh.org - może któryś ma chociaż jakiś jasny garaż z kanałem czy coś w ten deseń...Franek - Sob 05 Lut, 2011 Moze w miejscu sprzedaży zrobić spot? Tylu ekspertów w jednym miejscu
Anonymous - Sob 05 Lut, 2011 na Instalatorów masz chyba 24h otwarte warsztaty gdzie sam możesz wszystko zrobić i obejrzeć - to jest na Ochocie wiec blisko z centrum PiTT - Sob 05 Lut, 2011 faktycznie w niedzielę może być ciężko, a może jednak accorda poszukasz?
na serio, czasami nie ma co się jarać tymi wszystkimi fajerwerkami jakie oferuje laga biorąc pod uwagę cenę i w miarę świeży rocznik...
lepiej kupić starsze, bezproblemowe auto niż ładować się w wydatki
Twoja decyzja, ale ja szczerze odradzam ade - Nie 06 Lut, 2011
PiTT napisał/a:
faktycznie w niedzielę może być ciężko, a może jednak accorda poszukasz?
na serio, czasami nie ma co się jarać tymi wszystkimi fajerwerkami jakie oferuje laga biorąc pod uwagę cenę i w miarę świeży rocznik...
lepiej kupić starsze, bezproblemowe auto niż ładować się w wydatki
Twoja decyzja, ale ja szczerze odradzam
fuck you;d
kupuje auto rodzinne z kiobieta:d
a jej sie podoba lala (takie chujowe przezwisko:P)
jak ktos chetny na spota to dzwonic albo sms:d o 14 bede w stolycy:d
602 67 75 75anjas - Nie 06 Lut, 2011 Ade,
zgadzam się z PiTTem, kup sobie jakiś bezproblemowy samochód (np. accorda) i odpuść taką lagunę. Nie życzę źle, ale moim zdaniem będzie się ostro psuła.
Otrzeźwiej, bo jeszcze nie jest za późno pit - Nie 06 Lut, 2011 Jak wszystkie francuzy, szukaj jakiegoś ładnie utrzymanego TDI
PiTT - Nie 06 Lut, 2011 Ade, luz, Wasza decyzja
ja po prostu znam osoby które mają takie lagi i pod względem awaryjności jest to dramat, arcy dramat
znajomy kupił bo się zajarał ilością wyposażenia za tak małą kasę
coś w tym jest, można kupić wypasioną lagę za cenę "gołego" accorda albo jakiegoś niemca
może pomyślcie nad paskiem od PCSa, z tego co wiem nadal jest do sprzedania
taka nasza koleżeńska rada, ale sam jak kupowałem R19 16v to nikogo nie słuchałem
cieszę się że ją kupiłem bo gdyby nie to, to nigdy bym nie trafił na forum
ps. widzę jedną niepokojącą rzecz, jesteś już napalony na to auto i na 90% je dzisiaj kupisz
pamiętaj że nie można kupować pod wpływem emocji, nastaw się negatywnie jadąc tam a dopiero jak będzie wszystko ładnie to miło się rozczaruj 106 - Nie 06 Lut, 2011 NA MILOSC BOSKA.... ADE OPAMIETAJ SIE
ps na 100% ade ma juz graty na zrobienie jej na 400KM++ i lanie
zdlubanych STI / EVO
ps2 tez potrwierdzam ze sypie sie taka laga strasznie... zawias jak
z papieru. jechalismy kiedys taka zapoznanie przed ktoryms z rajdow.Jacek - Nie 06 Lut, 2011 Ade..nie słuchaj nikogo!! Idź tą drogą, laga jest piękna i wypasiona i skręca..ja się jaram!k-mart - Nie 06 Lut, 2011 Dziwnych ludzi znasz Pitt.
Lepiej jesli nie bedziesz sie juz z nimi kolegowal
Ja znam ludzi ktorym sie laguny nie psuja, a znam ich pare, dzisiaj juz raczej kazda z nich ma w okolicach 200tys km.
Zawias sypie sie akurat w kazdej renowce na polskich drogach.Bart - Nie 06 Lut, 2011 ja bym poważnie pomyślał nad hyundaiem H100k-mart - Nie 06 Lut, 2011 ja bym powaznie pomyslal nad pisaniem artykulow dla auto swiata przez ekspertow tego forum.