HydePark - Kto ogarnia klimy?
Walle - Pon 07 Lut, 2011 Temat postu: Kto ogarnia klimy? Kumpel robi przekładkę silnika w E30. Ma już auto, dziś kupił E46 328i anglika na dobrym wypasie i chciałby z niego przełożyć oprócz silnika też klimatyzację automatyczną. Czy ktoś z Was kojarzy kogoś kto to może ogarnąć? Ludzie którzy robią swap - nie podejmują się tematu klimy....
Bad-i - Pon 07 Lut, 2011
KUNER
Kuner - Pon 07 Lut, 2011
ehhh.. temat ciężki Najlepiej znaleźć klimę z E30 wraz z wiązką elektryczną (tylko tą na czynnik r134a czyli nowszy typ). Do tego zastosować kompresor od tego silniora 328 i dorobić przewody ciśnieniowe.
Jeśli chcecie klimatronika z e46 to i tak nie bedzie on działał bo wszelkie elektryczne klapy, nagrzewnice itp musisz zastosować od e30 z wersji z klimą, z tym że nie było elektrycznych klap w e30, zatem psu w pupe cały misterny plan bo jest on niewykonalny Jedyna opcja to klima z e30 (ciezko znaleźć, oj cieżko) i kompresor z 328.
Dziękuję, dobranoc
Anonymous - Pon 07 Lut, 2011
Mogę wam sprzedać choinki zapachowe z k2 i nabłyszczacz do deski rozdzielczej .
Barejka - Pon 07 Lut, 2011
Czesio, jaka cena choinki? Pytam powaznie
Kuner napisał/a: | Wysłany: Dzisiaj 15:48
Dziękuję, dobranoc |
znowu pochlałeś
Konrad - Pon 07 Lut, 2011
Czesiu a co Ty teraz w k2 robisz czy serwisy w marketach i gratisy opychasz?
Walle - Pon 07 Lut, 2011
Kuner napisał/a: | ehhh.. temat ciężki Najlepiej znaleźć klimę z E30 wraz z wiązką elektryczną (tylko tą na czynnik r134a czyli nowszy typ). Do tego zastosować kompresor od tego silniora 328 i dorobić przewody ciśnieniowe.
Jeśli chcecie klimatronika z e46 to i tak nie bedzie on działał bo wszelkie elektryczne klapy, nagrzewnice itp musisz zastosować od e30 z wersji z klimą, z tym że nie było elektrycznych klap w e30, zatem psu w pupe cały misterny plan bo jest on niewykonalny Jedyna opcja to klima z e30 (ciezko znaleźć, oj cieżko) i kompresor z 328.
Dziękuję, dobranoc |
Hmmm...myślałem, że temat jest lżejszy. Widziałem na jutubie klimatronic z E46 w szwedzkim E30 M3 turbo....
jakbyś miał jakieś info o klimie do e30 daj znać
konradone napisał/a: | Czesiu a co Ty teraz w k2 |
Pracuje w hurtowni sprzedającej asortyment k2 revenola itd
Kuner - Pon 07 Lut, 2011
Marcel napisał/a: | znowu pochlałeś |
Nie pije od 7 lat.
Walle napisał/a: | Hmmm...myślałem, że temat jest lżejszy. Widziałem na jutubie klimatronic z E46 w szwedzkim E30 M3 turbo.... |
ciekawe... pewnie cały system ogrzewania pod deską był klejony od nowa.
Kuner napisał/a: | Nie pije od 7 lat. |
WuRC - Wto 08 Lut, 2011
Jakby co to mam nowy kondenser klimy do E30
Walle - Wto 08 Lut, 2011
WuRC napisał/a: | Jakby co to mam nowy kondenser klimy do E30 |
fota i how much na PW poproszę
Kuner - a adaptacja z E32/E34? Jest w ogóle jakaś rada na to?
|
|
|