martin.h - Czw 10 Lut, 2011 Temat postu: Ile zarabiamy ???Natchnięty ostatnim ogłoszeniem Michała o sprzedaży mieszkania ciekaw jestem jak kształtują się zarobki na forum. Nie chcę aby ktokolwiek z Was pisał ile zarabia tylko interesują mnie wartości %, po to też jest ankieta. Oczywiście chodzi o kwoty z wszystkimi dodatkami, premiami itp.Anonymous - Czw 10 Lut, 2011 ja mogę sie pochwalić ile zarabiałem
Szwecja 2k euro
Cpn 1100 na Łape
magazyn w Olsztynie najwyższa to było 1950 na rękę ale miałem cały czas nocki
Teraz jako ph jeszcze nie wiem ,ale zarobki zalezą od moje obrotnościJakarti - Czw 10 Lut, 2011
inaczej:
Warszaw 10 000 +
im dalej od Warszawy tym mniej. mniej wiecej tak 100km to 2500 zł mniej martin.h - Czw 10 Lut, 2011 Ja myślę, że tak jak Czesio też mogę się pochwalić, odkąd pracuję w PGD moje zarobki plasują się w granicach 1700-1800 zł na rękę.Jakarti - Czw 10 Lut, 2011 a tak powazniej , troche zmienie temat ale nie tak bardzo..
Panowie za granicą..
jak to jest na swiecie z tymi zarobkami? gada sie o tym? mowi sie ile sie zarabia? czy sa kraje gdzie takie pytanie to to samo co jak sie masz? czy gdzies jest to moze temat tabu?
moim zdaniem zarobki czlowieka to tak prywatna sprawa, ze zadawanie pytania jest z doopy. (mowie o rozmowie na zywo, tutaj jak ktos nie chce to nie napisze nic )
trzbea pamietac, ze z zarobkami moze byc jak z wygrana w totka. nagle martin okaze sie, ze ktos zarabia zyliard i wtedy duzo ludzi oczekuje, ze skoro ma tyle kasy to niech da.. zaplaci, postawi.. itd. a to juz niefajna sprawa.
w druga strone zasada raczej nie dziala a moze dziala nawet ochronnie Barejka - Czw 10 Lut, 2011 Jakarti, moze dlatego jest ankieta, zaznaczyc mozna i nie trzeba pisac kto ile zarabia
przyznac sie kto ma 4000-5000? martin.h - Czw 10 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
okaze sie, ze ktos zarabia zyliard i wtedy duzo ludzi oczekuje, ze skoro ma tyle kasy to niech da.. zaplaci, postawi.. itd. a to juz niefajna sprawa.
Mam nadzieję, że takich osób, które tylko czekają aż ktoś coś postawi u nas niema.
Ja swoich zarobków nie ukrywam bo nie jest to wielka tajemnica, aczkolwiek rozumię jak ktoś nie chce o tym pisać, jest to sprawa prywatna Jakarti - Czw 10 Lut, 2011
Barejka napisał/a:
Jakarti, moze dlatego jest ankieta, zaznaczyc mozna i nie trzeba pisac kto ile zarabia
przyznac sie kto ma 4000-5000?
taka ankieta jak anonimowy internet Janusz - Czw 10 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Mam nadzieję, że takich osób, które tylko czekają aż ktoś coś postawi u nas niema.
jestem tu a co miesiąc mam inna wypłate
i moim zdaniem widełki sa źle zrobione bo zarabianie 2200 ni jak sie ma do 2900 to spora i bardzo odczuwalna róznica powinno byc to podzielone na do 2500 i od 2500
nie mówiac juz o tym jak ktos zarabia 950 a iny 1900 a w widełkach zaznaczaja ta sama odp.Jakarti - Czw 10 Lut, 2011 zgadzam sie z januszkiem.
tak na prawde kazdy zarobek powyzej 3 000 zł po prostu podwyzsza stope zycia. mozna sobie pozwolic na wiecej. ponizej jednak trzeba uwazac na co sie kase wydaje bardzo dokladnie.Michał - Czw 10 Lut, 2011
Cytat:
ogłoszeniem Michała o sprzedaży mieszkania
ziom, widziałeś kiedyś mieszkanie do kupna za 2,8k ? nawet z m2 ?
WYNAJEM TO JESTmartin.h - Czw 10 Lut, 2011
Michał napisał/a:
Cytat:
ogłoszeniem Michała o sprzedaży mieszkania
ziom, widziałeś kiedyś mieszkanie do kupna za 2,8k ? nawet z m2 ?
WYNAJEM TO JEST
Fakt, jeb.ło mi się PieQt - Czw 10 Lut, 2011 dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach
ja nawet w anonimowych ankietach nie mówię ile zarabiam Bonczek - Czw 10 Lut, 2011 I tak Admin widzi kto jak zagłosował w takiej ankiecie anjas - Czw 10 Lut, 2011
PieQt napisał/a:
ja nawet w anonimowych ankietach nie mówię ile zarabiam