glosujmy na siebie Dariano - Śro 12 Lip, 2006 Ja juz zadziałałem w temacie Anonymous - Śro 12 Lip, 2006 Dariano, a na ciebie sie nie da glosowac ...Peter - Śro 12 Lip, 2006 chayenne gdzie byly robione zdjecia?przedostatnie i ostatnie sa swietneDariano - Śro 12 Lip, 2006 Nie wklejlem zdjec to pewnie dlatego nie mozna na mnie glosowac moze jak do domu wroce to wkleje. Ale bryki tam maja wiekszosc pod wiejski mi podchodziJakarti - Śro 12 Lip, 2006 owszem. fajna miejscowka.
ja dlatego nie logouje sie na tej stronce.. to wszystko jakies takie zwyczajne - nie to co hh.org Gotti - Śro 12 Lip, 2006
Jakarti napisał/a:
owszem. fajna miejscowka.
ja dlatego nie logouje sie na tej stronce.. to wszystko jakies takie zwyczajne - nie to co hh.org
fakt, zaczynam mocno zalowac... Anonymous - Śro 12 Lip, 2006 Peter, mam taka miejscowke z kumplem na tarchiminie Peter - Śro 12 Lip, 2006 mozna sie tam wkrecic z aparatem i autkiem?PiTT - Pią 14 Lip, 2006 hehe, to jest gość http://www.polskajazda.pl...il&idpojazd=722Peter - Pią 14 Lip, 2006 hehe.kurde ale wymiata konkretnie!