HydePark - Sranie, a średnia prędkość na potencjalnej polskiej krajówce
martin.h - Nie 20 Lut, 2011 Temat postu: Sranie, a średnia prędkość na potencjalnej polskiej krajówcePanowie mam pytanie, będzie ktoś może przejeżdżał w przyszłym tygodniu na trasie Pszczyna-Katowice ? Potrzebowałbym odebrać 4 felgi z oddziału Darmy w Pszczynie.qbica - Nie 20 Lut, 2011 przejezdzalem w piatek na tej trasie
ale liczę na pomuka za dobre checi Bart - Nie 20 Lut, 2011 martin, przecież do Pszczyny masz większy rzut beretem martin.h - Nie 20 Lut, 2011
Bart napisał/a:
martin, przecież do Pszczyny masz większy rzut beretem
Wiem, ale pug dużo pali na trasie
bart, dostał pomuka, bo może jednak sobie sam podjadę, ale gdyby ktoś jechał w tym tygodniu to nadal aktualne, bo ja dopiero będę mógł w sobotę.Bart - Nie 20 Lut, 2011 leon - Nie 20 Lut, 2011 może w czwartek będę jechał z Katowic to Bielska to się odezwę i dam znać czy będę w stanie odebraćmartin.h - Nie 20 Lut, 2011 ok leon, czekam na info.Barejka - Nie 20 Lut, 2011 martin.h, przeciez to 45 km 20 minut jestes na miejscu, spalisz paliwa za 50zl, a na flaszke za fatyge tez trzeb bedzie dac, wiec na jedno wyjdziesz Bart - Nie 20 Lut, 2011 Podejrzewam, że martin boi się tak dalekiej podróży samochodem qbus - Nie 20 Lut, 2011
Cytat:
przeciez to 45 km 20 minut jestes na miejscu, spalisz paliwa za 50z
To sporo to 106 musi palic martin.h - Nie 20 Lut, 2011
Bart napisał/a:
Podejrzewam, że martin boi się tak dalekiej podróży samochodem
Dokładnie, nigdy nie byłem sam dalej jak w Katowicach, trochę mnie przeraża tak daleka podróż.Bart - Nie 20 Lut, 2011 Ja kiedyś do Radzionkowa dojechałem, ale z kolegą i bratem, więc trochę pewniej się czułem.Konrad - Nie 20 Lut, 2011 Boisz się jeździć dalej dlatego, że nie patrzysz w lusterka ! KarQ - Nie 20 Lut, 2011
Barejka napisał/a:
przeciez to 45 km 20 minut
Barjerka, 135km/h średnia - dobry driver jesteś Barejka - Nie 20 Lut, 2011 KarQ, dlatego ma 19pkt