HydePark - PILNIE potrzebuje kogoś kto ma konto w banku BPH
Loko - Nie 20 Lut, 2011 Temat postu: PILNIE potrzebuje kogoś kto ma konto w banku BPH Heja, jak w temacie pilnie szukam kogoś kto ma konto w banku BPH, moja dziewczyna potrzebuje zrobić przelew dla uczelni w związku z opłatą rekrutacyjną, a termin wpłaty jest do dziś.
Kwota to 80 zł i najlepiej jak taki ktoś będzie miał jeszcze konto w mBanku, Aliorze, albo BZ WBK, to wtedy ja będę mógł od razu zrobić mu przelew, który przejdzie online.
Jakarti - Nie 20 Lut, 2011
w bz mam ale bph niet...
chopaki bankowcy,
czy niestety to nie jest tak, ze jesli kasa pojawi sie wirtualnie dzisiaj to zaksiegowana zostanie dopiero 1 dnia roboczego?
Loko - Nie 20 Lut, 2011
Dobra nieaktualne, BHP robi przelewy wewnątrz banku online tylko w dni robocze.
Jakarti - Nie 20 Lut, 2011
otoz to. niech zaplaci, i od razu wysle /zaniesie pismo ze przeprasza za zwloke, ze to, ze tamto, ze bedzie sie kajac i looz - powinno sie udac
anjas - Nie 20 Lut, 2011
i niech się wytłumaczy, że jeśli termin płatności/dostarczenia dokumentów wypada w dzień świąteczny to termin zostaje automatycznie przesunięty na pierwszy po nim dzień pracujący. Jeśli urząd skarbowy stosuje taką interpretację to uczelnia tym bardziej powinna.
A jak się będą rzucać to ich postrasz anjasem z pruszkowa (a dokładniej z powiatu pruszkowskiego... ale tego już nie muszą wiedzieć )
|
|
|