itr 911 - Czw 24 Lut, 2011 Temat postu: problem z przeglądem WarszawaMam problem, ze zrobieniem przeglądu w golfie.
Trochę mnie to dziwi bo auto ponad rok temu sprowadziłem przeszedł odprawę celną, pierwszy przegląd itp i nikt nie wiedział, że coś nie teges.
Problem polega na tym, że według kolesia ze stacji diagnostycznej brak jest tabliczki znamionowej na pasie przednim czy tam lewym błotniku
Odsyłał mnie do wydziału komunikacji abym złożył jakiś wniosek o nową tabliczkę!!! No pojebało go chyba!!!
Nie wiem gdzie golfer może mieć jeszcze taka tabliczkę (albo naklejkę)???
Powiedział, że nie zrobi przeglądu pomimo, że numery nadwozia się zgadzają i wszystko z autem ok
Ja to nie wiem czy teraz auta mają takie blaszane tabliczki w komorze bo w corsie mam tylko naklejkę, ale na środkowym słupku!
No to moje pytanko brzmi czy znacie jakiś normalną stacje co mi podbiją przegląd bez robienia takich numerów?
Z góry podziękowałMichał - Czw 24 Lut, 2011 a nie mozesz pojechać po prostu w inne miejsce na przegląd ?
i na frana
- dziendoberek, ja na przeglądzik.
? poważnie sie pytamRyba - Czw 24 Lut, 2011 W Krakowie na zawiłej zrobią Ci z pocałowaniem ręki =)itr 911 - Czw 24 Lut, 2011 już byłem na dwóch stacjach no i widać, że sami skrupulatni spece bo też się tego dopatrzył i nie podbije
nie chce mi się jeździć po Warszawie i testować bo ten ostatni zobaczył jeszcze, że gaśnica już od UWAGA dwóch tygodni nie ważna i też muszę to załatwić!!!!!!!!!!!!
To są jakieś jaja!!! Auto ma dwa lata a oni wszystko sprawdzają jakbym jakimś sztruclem podbił itr 911 - Czw 24 Lut, 2011
Ryba napisał/a:
W Krakowie na zawiłej zrobią Ci z pocałowaniem ręki =)
Dziękuje Ryba zgłoś się po pomuka!
DIAGNOSTA WARSZAWA STOLICA POLSKI!!!was79 - Czw 24 Lut, 2011
itr 911 napisał/a:
już byłem na dwóch stacjach no i widać, że sami skrupulatni spece bo też się tego dopatrzył
sprawdzają to, byłem wczoraj na przeglądzie i gość też numery sprawdzał, nawet latarkę przytargał bo jakiś ślepawy Vlodarsky - Pią 25 Lut, 2011 musisz nieźle na cwaniaka wchodzić na stację jak z góry szukają dziury...
Może sprawdź gdzie Twoje auto powinno mieć taką tabliczkę (w ASO mają takie info) i wtedy szukaj rozwiązania.martin.h - Pią 25 Lut, 2011 Jeśli to USA to ciężko będzie ze zdobyciem tabliczki, nawet w ASO itr 911 - Sob 26 Lut, 2011
Vlodarsky napisał/a:
musisz nieźle na cwaniaka wchodzić na stację jak z góry szukają dziury...
Może sprawdź gdzie Twoje auto powinno mieć taką tabliczkę (w ASO mają takie info) i wtedy szukaj rozwiązania.
Tabliczka była najprawdopodobniej na lewym fartuchu błotnika, ale auto było z tej strony uszkodzone i ten element był malowany przez co lakiernik mógł to zdemontować i zapomniał założyć. Dzwoniłem do niego, ale mówi, że nie pamięta aby demontował jakąś tabliczke:(
martin.h napisał/a:
Jeśli to USA to ciężko będzie ze zdobyciem tabliczki, nawet w ASO
Auto jest z...DUBAJU
No nic jak nikt nie może polecić normalnej stacji to pozostaje mi podbić do kolejnej na rympał może gdzieś przejdzie Bonczek - Sob 26 Lut, 2011
itr 911 napisał/a:
Auto ma dwa lata a oni wszystko sprawdzają jakbym jakimś sztruclem podbił
Nie powinno Cię to dziwić, u nas zawsze wszystko jest na odwrót - zabiorą Ci dowód bo nie masz tablicy z przodu, a kadeta bez progów od którego wszystko odpada, leje się i kopci puszczą.Anonymous - Sob 26 Lut, 2011 Polecam stacje Diagnostyczną na ul. Osmańskejitr 911 - Sob 26 Lut, 2011
Marcel napisał/a:
Polecam stacje Diagnostyczną na ul. Osmańskej
no nareszcie jakiś konkret!!! Podjada obadam temat.
ps. z Partnerem na pewno w pona się odezwę bo sprawa pilna Anonymous - Sob 26 Lut, 2011 to Osmańskich masz od nas rzut beretem Bart - Sob 26 Lut, 2011 jak widać jeżdżenie kradzionym samochodem na swoje wady...Anonymous - Sob 26 Lut, 2011 ale ubezpieczenie ktoś płaci