Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] golf II 1,8 stan kolekcjonerski
Młody Papież - Nie 27 Lut, 2011 Temat postu: [s] golf II 1,8 stan kolekcjonerskiTak sie dziwnie stało, że kupiłem golfa
nie jest już mi potrzebny wiec musze go sprzedać
Jest to golf mkII koloru piękna biel
silnik 1,8 chyba 90km
rok 1991
przebieg 320000km
niecieknący szyberdach
działające wspomaganie kierownicy
dobry na dawce silnika, bo LPG to to on nigdy nie widział
z przodu lekko puknięty, ale tez już lekko klepnięty, na jednym boku jakieś rysy z rudą
aha, czasami zapowietrza się układ paliwowy, nie wiem jak często, bo zrobiłem nim może 150km i zapowietrzył się 3 albo 4 razy, podobno jak sie jezdzi to jest lepiej. A zapowietrza sie chyba z syfu w baku na sitku, które wystarczy przepłukać
oddam za jakieś 700zł
Anonymous - Nie 27 Lut, 2011 haha tez mam blachy FWS ....Młody Papież - Nie 27 Lut, 2011 baa... najlepsze blachy! sie wie!
to co? bierzesz??Anonymous - Nie 27 Lut, 2011 Fajny ale wstępnie nie chce
a jak z OC i przeglądem ?Anonymous - Nie 27 Lut, 2011
Młody Papież napisał/a:
baa... najlepsze blachy! sie wie!
to co? bierzesz??
oczywiscie wstępnie rezerwuje!!!!Młody Papież - Nie 27 Lut, 2011 przegląd do września, a OC będzie miesiacAnonymous - Nie 27 Lut, 2011
Młody Papież napisał/a:
przegląd do września, a OC będzie miesiac
a z jakiej miejscowości jesteś ? choć podejrzewam ze przyprowadzenie go tutaj 2 tyle będzie mnie kosztowaćMłody Papież - Nie 27 Lut, 2011 Górny Ślonsk
możnaby go pocztą wysłać
ewentualnie zagadać z LTL, moze coś wymyślą Bart - Nie 27 Lut, 2011 jeśli rabarbar jednak zrezygnuje to wstępnie rezerwuję
w tle na jednym zdjęć widzę niezłego włoskiego parcha Anonymous - Nie 27 Lut, 2011 gdzie wy macie taki fajny garage ? Bardzo fajna sprawaGeKo - Nie 27 Lut, 2011 Gdzie taki ładny garaż?Bart - Nie 27 Lut, 2011 z tego co wiem ten garaż jest w Sosnowcu
Czesiek, przyjeżdżaj po golfa! Koleją nie będzie jakoś kosmicznie drogo, liczy się przygoda. Ja parę lat temu po malucha pojechałem PKP do Białegostoku, po czym wracałem do domu 500km
Jak się pojawisz - stawiam obiad Mick - Nie 27 Lut, 2011
Bart napisał/a:
Czesiek, przyjeżdżaj po golfa! Koleją nie będzie jakoś kosmicznie drogo, liczy się przygoda. Ja parę lat temu po malucha pojechałem PKP do Białegostoku, po czym wracałem do domu 500km
Jak się pojawisz - stawiam Golfa
Ja bym się nie zastanawiał i już jechał Anonymous - Pon 28 Lut, 2011 myślę intensywnie nad nim , bardzo kuszący jest ten obiad Janusz - Pon 28 Lut, 2011
Cytat:
myślę intensywnie nad nim , bardzo kuszący jest ten obiad
ziom ma jakiegoś golfa II 1.8... nie wiem czy ten sam silnik, ale całkiem przyjemnie przyspiesza jak na takiego nudnego strucla