Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Telefon komórkowy
Konrad - Czw 03 Mar, 2011 Temat postu: [k] Telefon komórkowyHej,
potrzebuję kupić swojej rodzicielce telefon na parę miesięcy(żeby do przedłużenia abonamentu wytrzymała). Najlepiej Nokia (bo jest przyzwyczajona do symbiana v3), wymagany aparat, bo matka lubi czasem co¶ pstrykn±ć, do 100zł.
Jeżeli kto¶ ma jaki¶ telefon, który leży i mu nie jest potrzebny, to byłbym dĽwięczny za oferty.
Buck zapłać!Konrad - Pon 07 Mar, 2011 Up
Nikt z Was nie ma żadnego złomka leż±cego w szufladzie do odsprzedaży?Janusz - Pon 07 Mar, 2011
konradone napisał/a:
Up
Nikt z Was nie ma żadnego złomka leż±cego w szufladzie do odsprzedaży?
ziom, mam jakiegos różowego szajsunga, w którym jak próbuje cos nacisn±ć to wciskam wszystkie klawisze, ale tam chyba jest jaki¶ problem z bateria bo krótko trzyma jak chcesz mogę pożyczyć tylko muszę podprowadzić Mamie
ps. dobra dopytałem mamy mówi ze bateria wytrzymuje dwa dni... tyle ze moja mama nie pisze smsów, i gada 5 min tygodniowo jak chcesz jutro jadę do kraka mogę go wzi±ć Konrad - Pon 07 Mar, 2011 Nie no men, dzięki za propozycje, ale nie zabieraj mamie telefonu żeby mojej pożyczyć
Pytanie było o "wolny" telefon do sprzedania a nie zabieranie komu¶ Janusz - Pon 07 Mar, 2011
konradone napisał/a:
Pytanie było o "wolny" telefon do sprzedania a nie zabieranie komu¶
ziom, czytaj ze zrozumieniem moja mama ma drugi telefon, to jest jej stary, leży i sie kurzy pożyczyć mogę, sprzedać nie, bo jakby komos w domu padł to niech będzie taka różowa perełka awaryjnie , a warta pewnie z 40 zł teraz misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 Nokia E51 za 200 ? Anonymous - Wto 08 Mar, 2011
misiek86electro napisał/a:
Nokia E51 za 200 ?
wstępnie jestem zainteresowany ! z sim lockiem czy nie ?misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 na plusa ale ¶ciagany kodem rezerwujesz jak Bart? Anonymous - Wto 08 Mar, 2011 Jak zrobisz przesyłke gratis to bioręmisiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 To jest kumpla z pracy chce za niego 250 cena dla mnie 200 wiec my¶le nie pojdzie na to Anonymous - Wto 08 Mar, 2011 a ile przesyłeczka ?misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 my¶łe że przy tych wymiarach nie dużo jakim¶ gls-em ale napewno nie bedzie chciał na niej zarobić (ja o to zadbam) daj meila na PeWu wy¶le Ci foty ale stan oceniam na zacny... 100% sprawny nie gubi zasięgu. Przy częstym telefonowaniu bateria 5-7 dni...Anonymous - Wto 08 Mar, 2011 grifin010@gmail.comleon - Wto 08 Mar, 2011 lekko zużyta n73 leży mi w szafie .. bez simlocka.. za jakie¶ 200 + przesyłka mogę opchn±c (cena do drobnej negocjacji)misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 ok zaraz kumpel Ci prze¶le wszystkie zdjęcia jak co¶ dopytaj go o wszystko pozdr