To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Telefon komórkowy

Konrad - Czw 03 Mar, 2011
Temat postu: [k] Telefon komórkowy
Hej,
potrzebuję kupić swojej rodzicielce telefon na parę miesięcy(żeby do przedłużenia abonamentu wytrzymała). Najlepiej Nokia (bo jest przyzwyczajona do symbiana v3), wymagany aparat, bo matka lubi czasem co¶ pstrykn±ć, do 100zł.
Jeżeli kto¶ ma jaki¶ telefon, który leży i mu nie jest potrzebny, to byłbym dĽwięczny za oferty.

Buck zapłać!

Konrad - Pon 07 Mar, 2011

Up
Nikt z Was nie ma żadnego złomka leż±cego w szufladzie do odsprzedaży?

Janusz - Pon 07 Mar, 2011

konradone napisał/a:
Up
Nikt z Was nie ma żadnego złomka leż±cego w szufladzie do odsprzedaży?

ziom, mam jakiegos różowego szajsunga, w którym jak próbuje cos nacisn±ć to wciskam wszystkie klawisze, ale tam chyba jest jaki¶ problem z bateria bo krótko trzyma jak chcesz mogę pożyczyć tylko muszę podprowadzić Mamie :rotfl: :rotfl:

ps. dobra dopytałem mamy mówi ze bateria wytrzymuje dwa dni... tyle ze moja mama nie pisze smsów, i gada 5 min tygodniowo :) jak chcesz jutro jadę do kraka mogę go wzi±ć :)

Konrad - Pon 07 Mar, 2011

Nie no men, dzięki za propozycje, ale nie zabieraj mamie telefonu żeby mojej pożyczyć :rotfl: :lol2:
:rotfl: :rotfl:

Pytanie było o "wolny" telefon do sprzedania a nie zabieranie komu¶ :)

Janusz - Pon 07 Mar, 2011

konradone napisał/a:
Pytanie było o "wolny" telefon do sprzedania a nie zabieranie komu¶ :)

ziom, czytaj ze zrozumieniem :P moja mama ma drugi telefon, to jest jej stary, leży i sie kurzy :) pożyczyć mogę, sprzedać nie, bo jakby komos w domu padł to niech będzie taka różowa perełka awaryjnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: , a warta pewnie z 40 zł teraz :P

misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011

Nokia E51 za 200 ? :>
Anonymous - Wto 08 Mar, 2011

misiek86electro napisał/a:
Nokia E51 za 200 ? :>

wstępnie jestem zainteresowany ! z sim lockiem czy nie ?

na plusa ale ¶ciagany kodem :) rezerwujesz jak Bart? :>

Jak zrobisz przesyłke gratis to biorę

To jest kumpla z pracy :) chce za niego 250 cena dla mnie 200 wiec my¶le nie pojdzie na to :)

a ile przesyłeczka ?

my¶łe że przy tych wymiarach nie dużo jakim¶ gls-em ale napewno nie bedzie chciał na niej zarobić (ja o to zadbam) :) daj meila na PeWu wy¶le Ci foty ale stan oceniam na zacny... 100% sprawny nie gubi zasięgu. Przy częstym telefonowaniu bateria 5-7 dni...

grifin010@gmail.com
leon - Wto 08 Mar, 2011

lekko zużyta n73 leży mi w szafie .. bez simlocka.. za jakie¶ 200 + przesyłka mogę opchn±c (cena do drobnej negocjacji)

ok zaraz kumpel Ci prze¶le wszystkie zdjęcia jak co¶ dopytaj go o wszystko pozdr