k-mart - Wto 08 Mar, 2011 Temat postu: Wlasnie widzialem fajny filmNie bede robil tematu o kazdym.
Dzisiaj ten:
leon - Wto 08 Mar, 2011 Mr Brooks mistrz film byłem chyba nawet kiedyś w kinie na prawdę trzyma w napięciu i akcja dość niespodziewana Anonymous - Wto 08 Mar, 2011 polecam ten film! Janet QaletBonczek - Wto 08 Mar, 2011 Z 2 tygodnie temu - później się dowiedziałem, że "Turysta" to podobno remake tego filmu, z tym, że do "Turysta" w porównaniu do tego obsysa!
bizon - Wto 08 Mar, 2011 zajebisty film, polecamiQ - Wto 08 Mar, 2011 Ktos z was widzial fim "Fighter"?Bart - Wto 08 Mar, 2011 ja widziałem dawno temu film "American Ninja" z Michaelem Dudikoffem, to musi być coś podobnego. Wybitne kino!Yarko - Wto 08 Mar, 2011
iQ napisał/a:
Ktos z was widzial fim "Fighter"?
imho nic specjalnegoPGmaster - Wto 08 Mar, 2011
iQ napisał/a:
Ktos z was widzial fim "Fighter"?
Mozna obejrzec. Bale dal rade.Walle - Wto 08 Mar, 2011 TVP HD wczoraj - Dziewczęta z Nowolipek - polecam +1PiTT - Wto 08 Mar, 2011
Walle napisał/a:
TVP HD wczoraj - Dziewczęta z Nowolipek - polecam +1
coś czuję że to film o agenturze... Bad-i - Śro 09 Mar, 2011 mam mega propozycje
1. Czekajac na Sobotę (mysle ze jest juz na youtubie) - ci sami producenci ktorzy stworzyli hit Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym
2. Darling I love you - mistrz o Polkach w Egipcie
3. Dzisiaj mlody ma urodziny po obiedzie wzialem go do kina na Piekielna Zemsta 3D - Pani powiedziala ze nie ma ograniczen wiekowych. Heheheheh po 5 minutach juz sie sypali na ekrani, w glowe wbijali zlamany kij baseballowy, pozniej znowu sie stukali
Niestety nie dokonczylem popcornu
pomijam ze ten ostatni film to nie dla dzieci to jeszcze tak denny ze szkoda gadac - i 52 PLN poszlo psu w doopeBonczek - Śro 09 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
pomijam ze ten ostatni film to nie dla dzieci
Przypomina mi się sytuacja jak poszedłem kiedyś z mamą do wypożyczalni wideo od razu jak Southpark był na kasetach a ja mega chciałem obejrzeć Taxi - i pani w wypożyczalni powiedziała, że już lepiej Southpark bo to jest animowana bajka dla dzieci a nie Taxi bo to film o gangsterach - niestety nic tego wieczora nie obejrzałem anjas - Śro 09 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
1. Czekajac na Sobotę (mysle ze jest juz na youtubie) - ci sami producenci ktorzy stworzyli hit Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym