To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - Wlasnie widzialem fajny film

k-mart - Wto 08 Mar, 2011
Temat postu: Wlasnie widzialem fajny film
Nie bede robil tematu o kazdym.

Dzisiaj ten:

leon - Wto 08 Mar, 2011

Mr Brooks mistrz film :) byłem chyba nawet kiedyś w kinie :) na prawdę trzyma w napięciu i akcja dość niespodziewana :D
Anonymous - Wto 08 Mar, 2011

polecam ten film! Janet Qalet
Bonczek - Wto 08 Mar, 2011

Z 2 tygodnie temu - później się dowiedziałem, że "Turysta" to podobno remake tego filmu, z tym, że do "Turysta" w porównaniu do tego obsysa!

bizon - Wto 08 Mar, 2011

zajebisty film, polecam
iQ - Wto 08 Mar, 2011

Ktos z was widzial fim "Fighter"?
Bart - Wto 08 Mar, 2011

ja widziałem dawno temu film "American Ninja" z Michaelem Dudikoffem, to musi być coś podobnego. Wybitne kino!
Yarko - Wto 08 Mar, 2011

iQ napisał/a:

imho nic specjalnego

PGmaster - Wto 08 Mar, 2011

iQ napisał/a:

Mozna obejrzec. Bale dal rade.

Walle - Wto 08 Mar, 2011

TVP HD wczoraj - Dziewczęta z Nowolipek - polecam +1
PiTT - Wto 08 Mar, 2011

Walle napisał/a:
TVP HD wczoraj - Dziewczęta z Nowolipek - polecam +1

coś czuję że to film o agenturze... :> :]

Bad-i - Śro 09 Mar, 2011

mam mega propozycje

1. Czekajac na Sobotę (mysle ze jest juz na youtubie) - ci sami producenci ktorzy stworzyli hit Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym

2. Darling I love you - mistrz o Polkach w Egipcie

3. Dzisiaj mlody ma urodziny po obiedzie wzialem go do kina na Piekielna Zemsta 3D - Pani powiedziala ze nie ma ograniczen wiekowych. Heheheheh po 5 minutach juz sie sypali na ekrani, w glowe wbijali zlamany kij baseballowy, pozniej znowu sie stukali :)

Niestety nie dokonczylem popcornu :D

pomijam ze ten ostatni film to nie dla dzieci to jeszcze tak denny ze szkoda gadac - i 52 PLN poszlo psu w doope

Bonczek - Śro 09 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:
pomijam ze ten ostatni film to nie dla dzieci

Przypomina mi się sytuacja jak poszedłem kiedyś z mamą do wypożyczalni wideo od razu jak Southpark był na kasetach a ja mega chciałem obejrzeć Taxi - i pani w wypożyczalni powiedziała, że już lepiej Southpark bo to jest animowana bajka dla dzieci a nie Taxi bo to film o gangsterach - niestety nic tego wieczora nie obejrzałem :jupi:

anjas - Śro 09 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:
1. Czekajac na Sobotę (mysle ze jest juz na youtubie) - ci sami producenci ktorzy stworzyli hit Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym

jak by ktoś chciał to tu jest na vimeo

http://vimeo.com/16238575

mega dokument

Bad-i - Śro 09 Mar, 2011

Andrzejku mistrz co? Najlepsza jest ta panna co za 200 pln niby chodzi na inwentury :)