To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Atrakcyjność 106/saxo/clio :]

Bonczek - Wto 08 Mar, 2011
Temat postu: Atrakcyjność 106/saxo/clio :]
Z czystej ciekawości, bez dogryzania ;)
Co skłania Was do zakupu i tuningu tych samochodów? :jupi: czym jest warunkowany upór w fajności tych samochodów? :faja:

Nie licząc mitycznego "skręcania" ;)

EDIT: Dlaczego nie Ford, Honda, Mazda, MG, cokolwiek nie francuskiego ;)

pit - Wto 08 Mar, 2011

s16 fajniejsze od sporta, czemu? nie wiem, poprostu
kubas - Wto 08 Mar, 2011
Temat postu: Re: Atrakcyjność 106/saxo/clio :]
Bonczek napisał/a:
Z czystej ciekawości, bez dogryzania ;)
Co skłania Was do zakupu i tuningu tych samochodów? :jupi: czym jest warunkowany upór w fajności tych samochodów? :faja:

Nie licząc mitycznego "skręcania" ;)

bo honda to zło i nie skręca a wymiana części eksploatacyjnych zużytego zawieszenia kosztuje tyle co 5 kompletnych remontów zawiasu w francuzie :D Bonczek przejedź się saxo i clio sportem a potem napisz jak odczucia :)

kubas - Wto 08 Mar, 2011

Swoją drogą na początku przeczytałem "Awaryjność 106/saxo/clio :] " ;D
Temat postu: Re: Atrakcyjność 106/saxo/clio :]
kubas napisał/a:
Bonczek przejedź się saxo i clio sportem a potem napisz jak odczucia :)

Kubas w tym rzecz że jeździłem Karola, który już kilka razy się tu rejestrował - Saxo VTS`em i Clio Sportem - i właśnie dlatego pytam - bo nie licząc ceny zakupu nie widzę zalet i tak jak napisałem w 1 poście nie nabijam się tylko chciałbym się dowiedzieć co i jak i dlaczego :)

kubas napisał/a:
Swoją drogą na początku przeczytałem "Awaryjność 106/saxo/clio :] " ;D

:faja: :faja: :faja:

dzik - Wto 08 Mar, 2011

Znowu bedzie watek jaka to hada jest wspaniala.
Janusz - Wto 08 Mar, 2011

CENA

po prostu francuzy są tańsze w zakupie ;p

dzik napisał/a:
Znowu bedzie watek jaka to hada jest wspaniala.

To nie Twój topic o jedynym na świecie Passacie jeżdżącym półdarmo :> i nie jest on również o Hondzie. Więc proszę Cię nie staraj się go skierować na zły tor.

Greg - Wto 08 Mar, 2011

Kurcze, mój francuz nie był jakoś dużo tańszy od golfa gti czy hond, a mimo to go chciałem. Nie wiem o co chodzi, po prostu jest coś takiego w tych autach co mnie przyciąga. Nie ważne, czy to kilkunastoletnie Saxo/106, Clio czy C2 - po prostu jest tu jakaś dusza i tyle :) Coś mnie w nich kręci, po prostu. ;]
fydi - Wto 08 Mar, 2011

Nie wiem dlaczego kupiłem williamsa. Jestem koniem
martin.h - Wto 08 Mar, 2011

Ja odkąd pamiętam zawsze byłem zakochany w rejlaku. Samochód jak na serię po przygodach nadal jeździ świetnie i daje przyjemność z jazdy porównywalną z seksem. A do tego wygląda atrakcyjnie ;)
Pozatym auto jest kultowe i już wiem, że następny też będzie francuz, limitowany z rombem na masce :faja:

qbus - Wto 08 Mar, 2011

Cytat:
wymiana części eksploatacyjnych zużytego zawieszenia kosztuje tyle co 5 kompletnych remontów zawiasu w francuzie

miałem i 106 i cifa i nie moge sie z tym zgodzic ;]

qbus napisał/a:
miałem i 106 i cifa i nie moge sie z tym zgodzic ;]

Chciałbym uniknąć tutaj właśnie niezgadzania się z czyjąś opinią i wyliczeń etc., ale po prostu ciekawi mnie to co każdy z Was na ten temat myśli - czysta ludzka ciekawość ;)

Anonymous - Wto 08 Mar, 2011

kupiłem klio bo nie było mnie stać na tajpera :lol2:
teraz kupiłbym klio bo kupiłbym klio i juz
Bonczek, a ty dlaczego kupiles honde??w czym jest lepsza od francuza??pomijając te konie....