Bonczek - Wto 08 Mar, 2011 Temat postu: Atrakcyjność 106/saxo/clio :]Z czystej ciekawości, bez dogryzania
Co skłania Was do zakupu i tuningu tych samochodów? czym jest warunkowany upór w fajności tych samochodów?
Nie licząc mitycznego "skręcania"
EDIT: Dlaczego nie Ford, Honda, Mazda, MG, cokolwiek nie francuskiego pit - Wto 08 Mar, 2011 s16 fajniejsze od sporta, czemu? nie wiem, poprostukubas - Wto 08 Mar, 2011 Temat postu: Re: Atrakcyjność 106/saxo/clio :]
Bonczek napisał/a:
Z czystej ciekawości, bez dogryzania
Co skłania Was do zakupu i tuningu tych samochodów? czym jest warunkowany upór w fajności tych samochodów?
Nie licząc mitycznego "skręcania"
bo honda to zło i nie skręca a wymiana części eksploatacyjnych zużytego zawieszenia kosztuje tyle co 5 kompletnych remontów zawiasu w francuzie Bonczek przejedź się saxo i clio sportem a potem napisz jak odczucia kubas - Wto 08 Mar, 2011 Swoją drogą na początku przeczytałem "Awaryjność 106/saxo/clio " Bonczek - Wto 08 Mar, 2011 Temat postu: Re: Atrakcyjność 106/saxo/clio :]
kubas napisał/a:
Bonczek przejedź się saxo i clio sportem a potem napisz jak odczucia
Kubas w tym rzecz że jeździłem Karola, który już kilka razy się tu rejestrował - Saxo VTS`em i Clio Sportem - i właśnie dlatego pytam - bo nie licząc ceny zakupu nie widzę zalet i tak jak napisałem w 1 poście nie nabijam się tylko chciałbym się dowiedzieć co i jak i dlaczego Bonczek - Wto 08 Mar, 2011
kubas napisał/a:
Swoją drogą na początku przeczytałem "Awaryjność 106/saxo/clio "
dzik - Wto 08 Mar, 2011 Znowu bedzie watek jaka to hada jest wspaniala.Janusz - Wto 08 Mar, 2011 CENA
po prostu francuzy są tańsze w zakupie Bonczek - Wto 08 Mar, 2011
dzik napisał/a:
Znowu bedzie watek jaka to hada jest wspaniala.
To nie Twój topic o jedynym na świecie Passacie jeżdżącym półdarmo i nie jest on również o Hondzie. Więc proszę Cię nie staraj się go skierować na zły tor.Greg - Wto 08 Mar, 2011 Kurcze, mój francuz nie był jakoś dużo tańszy od golfa gti czy hond, a mimo to go chciałem. Nie wiem o co chodzi, po prostu jest coś takiego w tych autach co mnie przyciąga. Nie ważne, czy to kilkunastoletnie Saxo/106, Clio czy C2 - po prostu jest tu jakaś dusza i tyle Coś mnie w nich kręci, po prostu. ;]fydi - Wto 08 Mar, 2011 Nie wiem dlaczego kupiłem williamsa. Jestem koniemmartin.h - Wto 08 Mar, 2011 Ja odkąd pamiętam zawsze byłem zakochany w rejlaku. Samochód jak na serię po przygodach nadal jeździ świetnie i daje przyjemność z jazdy porównywalną z seksem. A do tego wygląda atrakcyjnie
Pozatym auto jest kultowe i już wiem, że następny też będzie francuz, limitowany z rombem na masce qbus - Wto 08 Mar, 2011
Cytat:
wymiana części eksploatacyjnych zużytego zawieszenia kosztuje tyle co 5 kompletnych remontów zawiasu w francuzie
miałem i 106 i cifa i nie moge sie z tym zgodzic ;]Bonczek - Wto 08 Mar, 2011
qbus napisał/a:
miałem i 106 i cifa i nie moge sie z tym zgodzic ;]
Chciałbym uniknąć tutaj właśnie niezgadzania się z czyjąś opinią i wyliczeń etc., ale po prostu ciekawi mnie to co każdy z Was na ten temat myśli - czysta ludzka ciekawość Anonymous - Wto 08 Mar, 2011 kupiłem klio bo nie było mnie stać na tajpera
teraz kupiłbym klio bo kupiłbym klio i juz
Bonczek, a ty dlaczego kupiles honde??w czym jest lepsza od francuza??pomijając te konie....