Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Komplet przepustnic Jenvey do głowicy TU5J4/P4
saxorulez - Wto 08 Mar, 2011 Temat postu: [S] Komplet przepustnic Jenvey do głowicy TU5J4/P4Hejka,
mam do sprzedania komplet przepustnic do głowicy z serii TU 16v.
Cena cennikowa to 950 funtów netto, za kolektor, przepustnice i listwę paliwową jak na foto poniżej:
Ja chcę za to 700 funtów (bez faktury) i dorzucam:
- napęd do przepustnic
- czujnik położenia przepustnicy do tego zestawu
Wartość cennikowa zestawu: ok 1100 funtów netto!!
Czyli staje się to praktycznie plug and play bo trzeba tylko podpiąć linkę gazu.
Zasadniczo good price my friends...
Kontakt przez PW na forum lub: 501 128 405
Będę wdzięczny za puszczenie info dalej na forum 106club etc bo nie mam tam loginów.Barejka - Wto 08 Mar, 2011 saxorulez, na 106 juz jest
czyli na seryjnym kompie to da rade odpalic i ruszyc? kubas - Wto 08 Mar, 2011 Nie da rady na seryjnym kompie. Jakby pasowało do 8v to bym brał 106 - Wto 08 Mar, 2011
kubas napisał/a:
Nie da rady na seryjnym kompie. Jakby pasowało do 8v to bym brał
dzieje sie cos w temacie twojego 8v?CHRZANEK - Wto 08 Mar, 2011 Łądna rzecz.saxorulez - Wto 08 Mar, 2011
Barejka napisał/a:
czyli na seryjnym kompie to da rade odpalic i ruszyc?
Nie da się na seryjnym kompie tego ruszyć, trzeba mieć SA
chyba ze ktoś jest mega magikiem i jakoś obejdzie MAP sensorjarek-malopolska - Śro 09 Mar, 2011 podaj jeszcze jaki kurs funta uznajesz saxorulez - Śro 09 Mar, 2011 Z dnia zakupu towarusaxorulez - Czw 10 Mar, 2011 Jako ze nie są to magnetyzery ani N grupowy regenrowany zawias to zainteresowanie przerasta moje najśmielsze oczekiwania
Dorzucam pakiet fotek:
Bad-i - Czw 10 Mar, 2011 Na ostatnim zdjeciu Vlodarsky moglby umyc rece i przyciac paznokcie Bart - Czw 10 Mar, 2011 na ostatnim zdjęciu sprytnie przemycony znak "ok"
106 - Czw 10 Mar, 2011 badz czlowiekiem... zostaw sobie twoje saxo o tym marzy.... saxorulez - Czw 10 Mar, 2011 dam innym szansę, moje marzy o naładowanym akumulatorze i spokojnej emeryturze Vlodarsky - Czw 10 Mar, 2011 Musiałem zatrudnić ochronę na stałe ze względu na przechowywanie wyżej wymienionego przedmiotu !!! Wykonanie tego piękne...Greg - Czw 10 Mar, 2011 Ja widziałem, ładne to to. Chciałbym.