Walle - Śro 09 Mar, 2011 Temat postu: Wisła - odbiór felgJeździ ktoś obok, przez, nad, pod Wisłą Wielką? A potem bywa w Wawie, albo pod Wawą, albo choć w Radomiu
takie cuś potrzebowąłbym przywieźć. Kolo nie bardzo chce wysłać.
(nie nie mam Golfa, nie mam też Volskwagena)Bart - Śro 09 Mar, 2011 niech sprzedawca rzeką felgi pośle, wyłowisz sobie w stolicyRyba - Śro 09 Mar, 2011 Jacek - Śro 09 Mar, 2011 Walle - Śro 09 Mar, 2011
Bart napisał/a:
niech sprzedawca rzeką felgi pośle, wyłowisz sobie w stolicy
nie mam karwa czasu stać przy syrence aż raczom przypłynąć, zresztą jeszcze ktoś z jedną po drodze w formie myta wyłowi i zonk.
Dobra, powaga Panowie, chętni?Cassis - Śro 09 Mar, 2011
Walle napisał/a:
Panowie, chętni?
A na co, gdzie chcesz nas zaprosić?Jaco - Śro 09 Mar, 2011 Temat postu: Re: Wisła - odbiór felg
Walle napisał/a:
Jeździ ktoś obok, przez, nad, pod Wisłą Wielką? A potem bywa w Wawie, albo pod Wawą, albo choć w Radomiu
takie cuś potrzebowąłbym przywieźć. Kolo nie bardzo chce wysłać.
na flaszkie pod Poniatoszczakiem Bart - Śro 09 Mar, 2011 to polskie felgi
Swego czasu były odlewane w Federal Mogul w Gorzycach pod Sandomierzem.Anonymous - Śro 09 Mar, 2011 Małysz Adam - spróbuj sie z nim skontaktować , moze podleci z nimi do ciebieJacek - Śro 09 Mar, 2011 paliłem kiedys peta przed PKS-em w Wiśle i już miałem wchodzić z ziomkem do autobusu a wtem na sygnale wpada straż miejska i po mandacie żeśmy dostali.
uzasadnienie: "Tu nie wolno palić bo tu Adam Małysz mieszka"
zesraliśmy sie ze śmiechu oba razemBart - Śro 09 Mar, 2011 rzuciłem okiem na mapę - Wisła Wielka nie ma nic wspólnego z Wisłą, o której myślimy.
To jakaś mieścinka między Pszczyną a Strumieniem.iQ - Śro 09 Mar, 2011 Za zanieczyszczanie tez dostaliscie po mandacie?Jacek - Śro 09 Mar, 2011 nie bo pety zostały w rękach i w autobusie zostały wyrzucone do śmietniczki