k-mart - Pon 14 Mar, 2011 Temat postu: Samogwalt martin.hTak mnie cos naszlo:
ile razy dziennie masturbuje sie martin?Cassis - Pon 14 Mar, 2011
Cytat:
Ile x dziennie martin.h siega po penisa?
Swojego? GeKo - Pon 14 Mar, 2011 kej musisz prowadzić bardzo spokojny żywot pozbawiony wszelkich problemów jakie dotykają zwykłych śmiertelników skoro masz czas na takie filozoficzne rozmyślania M - Pon 14 Mar, 2011 Geko, zastanawia mnie czy to możliwe że piszesz z windowsa 98? GeKo - Pon 14 Mar, 2011
M napisał/a:
Geko, zastanawia mnie czy to możliwe że piszesz z windowsa 98?
mobile 6.5.
zrób lepiej zeby się dało odpowiadać na PW. jak próbuje z tel odp. to przychodzą do mnie jakbym sam do siebie pisał M - Pon 14 Mar, 2011 Zrób zrób,
problem tkwi w twojej przeglądarce a nie w forum k-mart - Pon 14 Mar, 2011
GeKo napisał/a:
kej musisz prowadzić bardzo spokojny żywot pozbawiony wszelkich problemów jakie dotykają zwykłych śmiertelników skoro masz czas na takie filozoficzne rozmyślania
Nie mow ze Ty o tym jeszcze nigdy nie myslales
A problemy sa, ale ja tam generalnie niczym sie nie przejmuje Bonczek - Pon 14 Mar, 2011 Cześć,
k-mart, jest mały błąd - powinno być "po penis", a nie "po penisa".
Pozdrawiam
Mikołajmartin.h - Pon 14 Mar, 2011
k-mart, Ty masz naprawdę coś z głową
Bart - Pon 14 Mar, 2011 Martin, lepiej byś napisał, która odpowiedź wybrałeś.martin.h - Pon 14 Mar, 2011
Bart napisał/a:
Martin, lepiej byś napisał, która odpowiedź wybrałeś.
Gdyby to było na godzinę to pewnie wybrałbym ostatnią, ale przy ilościach dziennych nie mieszczę się w widełkach GeKo - Pon 14 Mar, 2011
M napisał/a:
Zrób zrób,
problem tkwi w twojej przeglądarce a nie w forum
wg mnie w forum skoro na innych forach się da odpowiadać na PW a u nas nie Kiedyś myślałem że coś źle robię i sobie chyba ze 3 PW wysłałem Barejka - Pon 14 Mar, 2011 +8x
k-mart - Wto 15 Mar, 2011 moze jednak kazdy z nas zasluguje na taki temat.
Uwazam, ze warto wytypowac sobie rekordziste;
moim zatem jest Ryba bo zna caly internet.k-mart - Wto 15 Mar, 2011
GeKo napisał/a:
że coś źle robię i sobie chyba ze 3 PW wysłałem
w takim razie ja robie cos zle.
lubie dostawac od siebie pw, zawsze takie napiecie "ciekawe co tym razem napisal"