HydePark - Serwis Laptopów Śląsk
GeKo - Wto 15 Mar, 2011 Temat postu: Serwis Laptopów Śląsk Myślałem że mnie to nigdy nie spotka, a jednak mam obecnie dwuczęściowego laptopa.
Może ktoś polecić kogoś sprawdzonego i niedrogiego. Na allegro są części można kupić bez problemu nowe, ale osobiście nie chce mi się bawić z tym.
Maciusiowy - Śro 16 Mar, 2011
GeKo napisał/a: | mam obecnie dwuczęściowego laptopa. |
kurcze fajny taki...poka
martin.h - Śro 16 Mar, 2011
Mam znajomego, który zajmuje się tym chałupniczo (jest w tym naprawdę dobry). Jeśli interesuje Cię naprawa bez faktury i zlecenia to mogę go popytać czy może się tym zająć
M - Śro 16 Mar, 2011
A co tak naprawde jest do zrobienia?
bizon - Śro 16 Mar, 2011
GeKo napisał/a: | mam obecnie dwuczęściowego laptopa. |
martin.h napisał/a: | Mam znajomego, który zajmuje się tym chałupniczo |
potrafi dodziergac brakujace czesci na drutach
k-mart - Śro 16 Mar, 2011
Strick zna kogos wiem, najlepszego na slasku.
GeKo - Śro 16 Mar, 2011
M napisał/a: | A co tak naprawde jest do zrobienia? |
Zawiasy do wymiany + dolna spód obudowa bo ma teraz 2 dziury. Zawiasy na takich kołkach gdy sie zamyka matryce wypychają tylną ściankę obudowy no i tak wypchały ze dziury teraz mam.
Maciusiowy - Czw 17 Mar, 2011
GeKo napisał/a: | M napisał/a:
A co tak naprawde jest do zrobienia?
Zawiasy do wymiany + dolna spód obudowa bo ma teraz 2 dziury. Zawiasy na takich kołkach gdy sie zamyka matryce wypychają tylną ściankę obudowy no i tak wypchały ze dziury teraz mam. |
nie będzie taniej nowego lapsa kupić?
PS. nad sterownikiem jeszcze pracuję (wysłałem zapytanie)
nox - Czw 17 Mar, 2011
Zaltronik na Gliwickiem w Katowicach wystrzegaj się i omijaj szerokim łukiem , ja w efekcie kupiłem nowego
GeKo - Pią 18 Mar, 2011
Maciusiowy, części to około 350zl maks plus liczę 100zl robocizne za tyle nowego lapa nie kupię.
dzięki nox, to już jakieś info kogo omijać.
Bad-i - Pią 18 Mar, 2011
GeKo dawaj go do mnie, za 200 zrobie go na błysk
|
|
|