To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - VIN Volvo

PiTT - Śro 16 Mar, 2011
Temat postu: VIN Volvo
Elo
ma ktoś wtykę w Volvo?
potrzebuję sprawdzić
NUMER VIN YV1CR714671363046
z góry dzięki :pom:

Janusz - Śro 16 Mar, 2011

ale co chcesz sprawdzic ?? wyposażenie czy przebieg?? bo jak przebieg to na 99% volvo nie prowadzi historii... ale mogę sie zorientować :) i daj jakieś dane, co to za volvo, jaki rok silnik itp...
Jacek - Śro 16 Mar, 2011
Temat postu: Re: VIN Volvo
PiTT napisał/a:
z góry dzięki :pom:

proszę :)

Bad-i - Śro 16 Mar, 2011

poszlo zapytanie.....
PiTT - Śro 16 Mar, 2011

Janusz napisał/a:
ale co chcesz sprawdzic ?? wyposażenie czy przebieg?? bo jak przebieg to na 99% volvo nie prowadzi historii... ale mogę sie zorientować :) i daj jakieś dane, co to za volvo, jaki rok silnik itp...

wszystko wiem co tam siedzi, chodzi mi o to jaka jest historia w ASO, jeśli da się to sprawdzić
sprowadzony z Niemiec

PiTT - Śro 16 Mar, 2011

dziękuję wszystkim pomocnym ;)

Cytat:

a wiesz już wszystko, bo nie wiem czy sie tym zajmować czy już Ci ktoś pomógł :)

PiTT - Śro 16 Mar, 2011

Janusz napisał/a:
Cytat:

a wiesz już wszystko, bo nie wiem czy sie tym zajmować czy już Ci ktoś pomógł :)

nic nie wiem, podziękowałem z góry :D

Walle - Śro 16 Mar, 2011

To, że jesteś Warszawiakiem to nie znaczy, że musisz wszystkich traktować z góry.

;D

saxorulez - Śro 16 Mar, 2011

Janusz,

volvo zapisuje przebieg w kompie i nie da się tego skasować, pokazuje przebieg od ostatniego przeglądu, czas pracy, czas pracy na postoju etc..

saxorulez napisał/a:
volvo zapisuje przebieg w kompie i nie da się tego skasować, pokazuje przebieg od ostatniego przeglądu, czas pracy, czas pracy na postoju etc..

a volvo prowadzi historie serwisowania pojazdu :p ale tylko napraw gwarancyjnych.... co nie zmienia faktu ze twoich danych zapisanych na kompie po nr vin nie zdobędę

PiTT - Śro 16 Mar, 2011

dziękuję Januszowi i Badiemu, już wszystko wiem :]