HydePark - VIN Volvo
PiTT - Śro 16 Mar, 2011 Temat postu: VIN Volvo Elo
ma ktoś wtykę w Volvo?
potrzebuję sprawdzić
NUMER VIN YV1CR714671363046
z góry dzięki
Janusz - Śro 16 Mar, 2011
ale co chcesz sprawdzic ?? wyposażenie czy przebieg?? bo jak przebieg to na 99% volvo nie prowadzi historii... ale mogę sie zorientować i daj jakieś dane, co to za volvo, jaki rok silnik itp...
Jacek - Śro 16 Mar, 2011 Temat postu: Re: VIN Volvo
PiTT napisał/a: | z góry dzięki |
proszę
Bad-i - Śro 16 Mar, 2011
poszlo zapytanie.....
PiTT - Śro 16 Mar, 2011
Janusz napisał/a: | ale co chcesz sprawdzic ?? wyposażenie czy przebieg?? bo jak przebieg to na 99% volvo nie prowadzi historii... ale mogę sie zorientować i daj jakieś dane, co to za volvo, jaki rok silnik itp... |
wszystko wiem co tam siedzi, chodzi mi o to jaka jest historia w ASO, jeśli da się to sprawdzić
sprowadzony z Niemiec
PiTT - Śro 16 Mar, 2011
dziękuję wszystkim pomocnym
Cytat: | dziękuję wszystkim pomocnym |
a wiesz już wszystko, bo nie wiem czy sie tym zajmować czy już Ci ktoś pomógł
PiTT - Śro 16 Mar, 2011
Janusz napisał/a: | Cytat: | dziękuję wszystkim pomocnym |
a wiesz już wszystko, bo nie wiem czy sie tym zajmować czy już Ci ktoś pomógł |
nic nie wiem, podziękowałem z góry
Walle - Śro 16 Mar, 2011
To, że jesteś Warszawiakiem to nie znaczy, że musisz wszystkich traktować z góry.
saxorulez - Śro 16 Mar, 2011
Janusz,
volvo zapisuje przebieg w kompie i nie da się tego skasować, pokazuje przebieg od ostatniego przeglądu, czas pracy, czas pracy na postoju etc..
saxorulez napisał/a: | volvo zapisuje przebieg w kompie i nie da się tego skasować, pokazuje przebieg od ostatniego przeglądu, czas pracy, czas pracy na postoju etc.. |
a volvo prowadzi historie serwisowania pojazdu ale tylko napraw gwarancyjnych.... co nie zmienia faktu ze twoich danych zapisanych na kompie po nr vin nie zdobędę
PiTT - Śro 16 Mar, 2011
dziękuję Januszowi i Badiemu, już wszystko wiem
|
|
|