Stacho - Czw 17 Mar, 2011 Temat postu: Dedykowany filtr stożkowy do f7p f7r 1.8 16V 2.0 16VWitam !
Mam pytanie czy były by chętne osoby na dedykowany filtr stożkowy do Clio/Megane/R19 z silnikami f7p i f7r ?
Cena 400złkubas - Czw 17 Mar, 2011 Temat postu: Re: Dedykowany filtr stożkowy do f7p f7r 1.8 16V 2.0 16V
Stacho napisał/a:
Witam !
Mam pytanie czy były by chętne osoby na dedykowany filtr stożkowy do Clio/Megane/R19 z silnikami f7p i f7r ?
rezerwuje dla miska ! martin.h - Czw 17 Mar, 2011 bart pewnie będzie chętny was79 - Pią 18 Mar, 2011 Fajny ten kawałek plastiku (gumy?) jakby ze spalonego auta Bad-i - Pią 18 Mar, 2011 Stacho nie kupuj tego gówna.
Po pierwsze w tych silnikach stożek nie daje zbyt duzych przyrostów, a po drugie to co wkleiles to jakis syf.
Jezeli masz inwestowac to rob to raz a dobrze
Za 80 euro moge ci załatwić to:
Ten dolot spod szyby zakladasz do seryjnej puszki z wkładem K&Na lub do puszki z 4 przepustnicami Cassis - Pią 18 Mar, 2011 Dokładnie tak jak Bad-i mówi. W całości wygląda to tak.
Ja osobiście nie bawiłem się w żadne stożki tylko wsadziłem wkładkę ITG do seryjnej puszki.k-mart - Pią 18 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Za 80 euro moge ci załatwić to:
strasznie duzo za ten kawalek plasitku.
nikt tego nie produkuje taniej na forum clio?Cassis - Pią 18 Mar, 2011 k-mart, kiedyś barylax (chyba miał tu konto) z KRC miał dojście do jakiejś firmy która by to zrobiła.. ale nie pamiętam ceny.Stacho - Pią 18 Mar, 2011 No ja mam u siebie teraz stożek K&N'a ale już troche wyprany.. i zastanawiałęm się nad nowym a to co Ty Bad-i pokazałeś to jest niby dolot rajdowy ? N grupy ?Bad-i - Pią 18 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
strasznie duzo za ten kawalek plasitku.
nikt tego nie produkuje taniej na forum clio?
80 euro jest za carbon, jezeli ktos chce taniej to za 50 euro jest polycarbon
Stacho napisał/a:
No ja mam u siebie teraz stożek K&N'a ale już troche wyprany.. i zastanawiałęm się nad nowym a to co Ty Bad-i pokazałeś to jest niby dolot rajdowy ? N grupy ?
Tak to dolot A grupowy (ale najwydajniejszy)Bart - Pią 18 Mar, 2011 tutaj podobny dolot w paru wersjach, w dodatku za kilkadziesiąt złotych:
iQ - Pią 18 Mar, 2011 Bart, Cassis - Pią 18 Mar, 2011 martin.h - Pią 18 Mar, 2011 O karwa Michał - Sob 19 Mar, 2011
bart dzisiaj niszczy