godny filmM - Pią 18 Mar, 2011 Ryba był do Ciebie request ekspercki w temacie humor, prosze oceń tamten żart was79 - Pią 18 Mar, 2011 Szczęście + szybkie łapkiAnonymous - Pią 18 Mar, 2011 zanim wylądowała dupka , 90 % masy było na przednich oponach + lekko skręcone koła i tadaaaamKoto - Pią 18 Mar, 2011
M napisał/a:
Kto pierwszy to logicznie wytłumaczy ma pomuka
Dorzucę jednego od siebie.Bart - Pią 18 Mar, 2011 odpowiedź jest banalnie prosta - pilot miał wśród notatek wycinek z pewnego szacownego periodyku:
Jacek - Pią 18 Mar, 2011 Bóg tak chciał!Bonczek - Pią 18 Mar, 2011 Jak możesz podrzuć mi tą nutkę Jaco - Pią 18 Mar, 2011
was79 napisał/a:
Szczęście + szybkie łapki
do szybkich łapek dodał bym jeszcze odruch i jeszcze raz szczęscie Bart - Pią 18 Mar, 2011 i jeszcze raz łapki!Bonczek - Pią 18 Mar, 2011 Fejk.Koto - Pią 18 Mar, 2011 Dlaczego nie wdupił w auto, to ja wiem, ale o co chodzi, z tym skakaniem w auto?
Chociaż po Arabach jeżdżących na sandałach to może nie ma co się dziwic.Jaco - Pią 18 Mar, 2011 Obejrzałem jeszcze raz i muszę stwierdzić, że EVO jest tak zajebiste, że skreca w powietrzu...
Myślę, że Martin się ze mną zgodzi.Qukie - Pią 18 Mar, 2011 Od samego początku tor lotu Evo nie obejmował awaryjnego lądowania w tym czarnym czymś.
Niestety nie wytłumaczę w logiczny sposób jak organizatorzy mogli dopuścić się takiego uchybienia i wpuścić takie auto na trasę odcinka specjalnego, może dostali 5zyla w łapę?