Anonymous - Pią 18 Mar, 2011 Temat postu: co to za felunek?nie wiem czy w dobrym dziale piszę ale nowy jestem więc proszę nie bijcie
wie ktoś może co to za model felgi? wg sprzedającego OZ, ale jakoś nie kojarzę takich ozetów... nie jest to przypadkiem jakaś chińszczyzna a ktoś szuka jelenia?
klikBart - Pią 18 Mar, 2011 to stary model OZeta, nie pamiętam nazwy.
oryginalnie wychodziły srebrne i z deklem, swoją drogą całkiem ładnie tak wyglądają.
widać jakiś pryszczaty małolat pomyślał, że zrobi je "na rajdowo"
edit2: znalazłem - OZ exclusive
Anonymous - Pią 18 Mar, 2011 thx dobry człowieku wzór felgi pierwsza klasa, piękne poprostu
rzeczywiście stary musi to być model jak nawet wujek google niewiele zdjęć znajduje, trzeba będzie w takim razie być ostrożnym bo mogą być już spałowaneGaydek - Pią 18 Mar, 2011 Pomuk dla Barta Janusz - Pią 18 Mar, 2011
Cytat:
Pomuk dla Barta
no i dla mnie oczywiście również...
ehhh, nowych trzeba wszystkiego uczyć.Cassis - Pią 18 Mar, 2011
klimo napisał/a:
ehhh, nowych trzeba wszystkiego uczyć.
Januszek, nie pierdziel bo mnie nie dałeś w temacie z rozpórkami. Anonymous - Sob 19 Mar, 2011
Gaydek napisał/a:
Pomuk dla Barta
już sie robi Gaydek - Sob 19 Mar, 2011 A dla mnie? Taki pomocny jestem, że hej Cassis - Nie 20 Mar, 2011 klimo, dawaj każdemu kto sie wypowiedział w temacie. Musisz jakoś zapunktować na forum! Michał - Nie 20 Mar, 2011 .Konrad - Nie 20 Mar, 2011 a tak wyglądają na furze
Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 konradone, na saxo nie masz? kto wrzuci fotke tych felg na saxo dostanie pomuk Konrad - Pon 21 Mar, 2011 Od wczoraj szukałem i tylko coś takiego udało mi się znaleźć w czeluściach internetu
Za dwie fury na tych zabytkowych felgach powinien być pomuk (choćby żeby wynagrodzić szukanie przez 30h.)Bonczek - Pon 21 Mar, 2011 Jaki PS nieudolny jarek-malopolska - Pon 21 Mar, 2011 jesli chcesz to konradone moze ci jeszcze znalezc to saxo na tych felgach w kolorze jaki tylko sobie zazyczysz.. za 2 pomuki