To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kto ogarnia zmieniarki CD?

Walle - Wto 22 Mar, 2011
Temat postu: Kto ogarnia zmieniarki CD?
Chyba mi się coś posypało, a elektroniczny nie jestem - zmieniarka CD w Accordzie 6 płytowa, ktoś ogarnia, albo zna kogoś kto ogarnia? Zadzwoniłem do firmy z pierwszego googlowego linka - 350 pln za naprawę (choć nawet nie wiedząco jest dokładnie uszkodzone)....
Bart - Wto 22 Mar, 2011

niczego mądrego nie napiszę w temacie, ale zdziwiony jestem że ktoś jeszcze używa zmieniarki cd. Myślałem, że takie urządzenia do lamusa odeszły wraz z nastaniem mp3, pendrive'ów i takich tam.

A jakaś używana?

Walle - Wto 22 Mar, 2011

Bart napisał/a:
niczego mądrego nie napiszę w temacie, ale zdziwiony jestem że ktoś jeszcze używa zmieniarki cd. Myślałem, że takie urządzenia do lamusa odeszły wraz z nastaniem mp3, pendrive'ów i takich tam.

A jakaś używana?

To ori Hondowska zmieniarka, była zamontowana w bagażniku Hondziawki jak kupiłem i ... z niej korzystam :) Podłączona do ori Hondowskiego radia i jakoś gra, a mam kilka ulubionych płyt :)

Bonczek - Wto 22 Mar, 2011

Lepiej powiedz co się stało, wtedy będzie można Ci kogoś doradzić. Bo może mechanizm się zaciął, wystarczy rozebrać i po sprawie. Taki był motyw u mojej mamy w aucie swego czasu.
Walle - Wto 22 Mar, 2011

Bardzo możliwe, że mechanizm się zaciął, nie wysuwa się kieszeń.
Bonczek - Wto 22 Mar, 2011

Mogę Ci polecić tą samą osobę co ostatnio Mickowi - gość siedzi w takich śmiesznych tematach - z resztą zapytaj Micka czy był zadowolony ;)
Walle - Wto 22 Mar, 2011

dawaj :) poproszę :)
M - Wto 22 Mar, 2011

Czy przez zmieniarkę może wzrosnąć spalanie?
Proszę tylko o poważne wypowiedzi

Bart - Wto 22 Mar, 2011

jak ją zamontujesz na dachu to zużycie przy szybkościach autostradowych wzrośnie, z całą pewnością :faja:
M - Wto 22 Mar, 2011

Chodzi mi o zurzycie prądu, wtedy jest bul.
Janusz - Wto 22 Mar, 2011

M napisał/a:
Chodzi mi o zurzycie prądu, wtedy jest bul.

myślę że zużywa więcej prądu niż dwie ledowe lampki do podświetlania rejestracji.

Walle - Wto 22 Mar, 2011

Uprzejmie proszę o nie robienie bałaganu i nieporządku bo inaczej wezwę służby porządkowe!

Kurna, tutaj sama służba porządkowa robi bałagan, poddaję się.... ;D