Jacek - Wto 22 Mar, 2011 Temat postu: PROŚBA o sprawdzenie auta w WarszawieCzy jest ktoś w pobliżu Wału w Warszawie i może zerknąć na to:
http://otomoto.pl/toyota-...-C18014208.htmlBad-i - Wto 22 Mar, 2011 Ja przejezdzam codziennie, aczkolwiek nie wiem czy jestem dobrą osobą do oceniania samochodu Jacek - Wto 22 Mar, 2011 chodzi o sprawdzenie w dniu jutrzejszym, mam rezerwację na to
Bad-i jedź proszę wyciągnij szyję z auta..może wystarczy Bad-i - Wto 22 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
chodzi o sprawdzenie w dniu jutrzejszym, mam rezerwację na to
Bad-i jedź proszę wyciągnij szyję z auta..może wystarczy
Ale co, mam wyjsc i zayebac własicielowi komisu "karczycho" czy jak?
Niestety w chwili obecnej nie mam przy sobie miernika lakieru Jacek - Wto 22 Mar, 2011 chodzi o ogólne oględziny, lakier podobno ori, zapalić przepałować na zimnym jak jak nie kopci to bioreBart - Wto 22 Mar, 2011 ziom, nie kupuje się samochodów z jakichś komisów/od handlarzy/od gości nie potrafiących sklecić paru zdań bez błędów/z zakazanymi mordami etc. - jedna ze złotych zasad rynku wtórnego w polsce Bad-i - Wto 22 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
zapalić przepałować na zimnym jak jak nie kopci to biore
Tyle moge zrobić - tyle tylko umiem
Aha jakbyś mógł to prześlij mi zdjęcie kolektora wydechowego jaki ma być. Nie chce żeby gość okazał się psem ogrodnika
Maciusiowy - Wto 22 Mar, 2011
autor napisał/a:
NIC NIE KOPCI NIE STUKA SUPER
i zajebiście Jacek - Wto 22 Mar, 2011
Bart napisał/a:
ziom, nie kupuje się samochodów z jakichś komisów/od handlarzy/od gości nie potrafiących sklecić paru zdań bez błędów/z zakazanymi mordami etc. - jedna ze złotych zasad rynku wtórnego w polsce
aj hce kupić on sprzedówa..zobaczymyŁukaszS3 - Wto 22 Mar, 2011 Widzę że Jacek ma zajawkę na letnie dymanko "pod gołym niebem"
Innego sensownego wytłumaczenia nie widzę...itr 911 - Wto 22 Mar, 2011 Byłem w tym komisie w sobotę i tak z czystej ciekawości rzuciłem okiem na tą "targe"
Zacznijmy od tego, że komis raczej taki na 3 czyli auta mają ogólnie w średnim stanie, ale wracając do Starletki...
Auto bo dobrym "detalingu" wyprane, floka nie żałowane, całe po polerce i to takiej jak robi się golfom mk3 z rajchu
Moim zdaniem autko było malowane z prawej strony, ale to tylko powierzchowna diagnoza!
Ogólnie wylizany i całkiem ładnie się prezenci (nie odpalałem nie jeździłem)Bart - Wto 22 Mar, 2011
itr 911 napisał/a:
(...)
pomuk temu Panu się należy!budzik - Wto 22 Mar, 2011 Fura za 4klocki w komisie nie może byc dobra
Chciaz to toyota, Jacek pewnie problemu z częsciami mieć nie będziemartin.h - Wto 22 Mar, 2011 Tak się zastanawiam po co Jackowi fura z odsuwanym dachem? Ale już wiem po co. Jako, że Jacek robi remont to łatwiej mu będzie do takiej fury wrzucać gruz z okna, jak będzie go w nocy wywoził do lasu Ryba - Wto 22 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
:0
a tak na poważnie, taka starlet to już marzenie...