HydePark - PROŚBA o sprawdzenie auta w Bytomiu
k-mart - Śro 23 Mar, 2011 Temat postu: PROŚBA o sprawdzenie auta w Bytomiu Czy jest ktoś w pobliżu Wału w Bytomiu i może zerknąć na to:
http://www.toyota-bytom.pl/komis/?type=951
Konrad - Śro 23 Mar, 2011
Z tym nie pomogę, ale wczoraj widziałem jazdę testową chyba avensisem z czajka auto chorzów w krakowie pod akademia górniczo hutniczą. Nie wiedziałem, że można na jazdę testową jeździć z chorzowa do krakowa także możesz w ciemno jechać, na pewno dostaniesz jazdę testową i będziesz mógł się do siebie do CH przejechać w ramach testów
Gaydek - Śro 23 Mar, 2011
Obejrzę jutro z samego rana. Awansem proszę o pomuk .
Michał - Śro 23 Mar, 2011
wlasnie wróciłem
nie warto ...
k-mart - Śro 23 Mar, 2011
wielkie dzieki majk! gaydek, bede bardzo wdzieczny jesli uda Ci sie zerknac jutro z samego rana.
jednak dobrze ze wstepnie nie rezerwowalem
anjas - Czw 24 Mar, 2011
mi się podoba adnotacja "stan licznika może ulec zmianie"... można by dopisać "na życzenie klienta"
Anonymous - Czw 24 Mar, 2011
kurde identyczna jest obok mnie .... czyli jednak ktoś cię ubiegł Kej
Bart - Czw 24 Mar, 2011
ja dziś podjadę i rzucę okiem na tę corollę. Mam tam sprawę do załatwienia, mechanicy mają mi podmienić kolektor dolotowy do poloneza 1.6. Po tym jak ósmy raz pierd.olnął w niego gaz rozleciał się i zakładamy odpowiednik z clio sporta.
Jacek - Czw 24 Mar, 2011
hehe, zobaczę co da się zrobić
ale stan licznika może ulec zmianie
Gaydek - Czw 24 Mar, 2011
Kej, nic nie stuka, nic nie puka, dach nie przecieka, ale nie jedzie momentem. Poza tym stan licznika może ulec zmianie.
|
|
|