Janusz - Pią 25 Mar, 2011 Temat postu: hamownia krkbyłby ktoś zainteresowany shamowaniem samochodu w najbliższym czasie w krk??
co do tego gdzie i kiedy to sprawa otwarta, choć w sumie biorę pod uwagę tylko projektxs albo ta nowa w Niepołomicach gdzie hamował sie Ade natomiast jakby było kilku chętnych to można by wynegocjować ceny na poziomie 50 zł od fury Yarko - Pią 25 Mar, 2011 ja jestem zainteresowany ale w Warszawie misiek86electro - Pią 25 Mar, 2011 Ja 100% w xs podaj date Młody Papież - Pią 25 Mar, 2011 też bym się pohamował troche ale nie mam nawet czym...Janusz - Pią 25 Mar, 2011
Młody Papież napisał/a:
też bym się pohamował troche ale nie mam nawet czym...
masz dwa rapidy, 205, golfa, i suzuki, coś znajdziesz Młody Papież - Pią 25 Mar, 2011 trochę pominąłeś, ale nie w tym rzecz - w niczym nie dłubałem na tyle, żeby dociekać teraz ile to to dokładnie ma mocy...
no ale właśnie za 5dych to grzech nie skorzystać Janusz - Pią 25 Mar, 2011
Młody Papież napisał/a:
trochę pominąłeś, ale nie w tym rzecz
fakt nie jestem na bieżąco matt - Pią 25 Mar, 2011 Janusz, ja bym był chętny + kumpel chyba teżCassis - Pią 25 Mar, 2011 Może i ja bym sie skusił. Naklejki zdjąłem więc pewnie moc spadła misiek86electro - Pią 25 Mar, 2011 to już piąteczka jest Bart - Pią 25 Mar, 2011
Młody Papież napisał/a:
+1Janusz - Sob 26 Mar, 2011
Bart napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
+1
masz dwa skutery i kilka dostawczaków, coś się znajdzie 106 - Sob 26 Mar, 2011 tez bym shamowal ale mam francuza....
moge nie dojechac do niepolomic matt - Sob 26 Mar, 2011 ja bym proponował projectXS, dajmy niepołomicom może trochę czasu, żeby ogarnęli spokojnie know-how co do czego a nie, żeby się doktoryzowali na naszych furach Cassis - Sob 26 Mar, 2011 matt, to jest ta hamownia co z KRC hamowanie?