Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 Temat postu: [Z] jak zayebiste skrzydełkaPanowie od dłuższego czasu chodzą mi po głowie jakies mega dobre skrzydełka......
Mam ochote w dniu transportowca wybrać sie gdzies gdzie gra muza, leci sport i zjesc z 30-50 skrzydełek. Oczywiscie do tego z 2 pitchery piwka....
Co proponujecie (z gory mowie ze Jeff's, Pink Flamingo, Champions, KFC) odpadaja
Prosze to potrakowac poważnie PiTT - Pią 25 Mar, 2011 kiedyś na rogu Nowego Światu i Chmielnej była jakaś amerykańska knajpa
podobnie nie najgorsze mieli tam skrzydełka
nie wiem czy już tego nie zamknęliBad-i - Pią 25 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
kiedyś na rogu Nowego Światu i Chmielnej była jakaś amerykańska knajpa
podobnie nie najgorsze mieli tam skrzydełka
nie wiem czy już tego nie zamknęli
Pewnie chodzi o Rodeo Bar & Grill - skrzydełka były słabe (tez dawno nie bylem)
Jest jeszcze Chicago Bar & Grill na Żelaznej - ale tez syf Bonczek - Pią 25 Mar, 2011 Tym razem nie pomogę. Nikt nie zje 30-50 skrzydełek a już na pewno nie wypije do tego tyle piwa, temat śmierdzi prowokacją.iQ - Pią 25 Mar, 2011 Bonczek, chyba nie widziales Badiego Mick - Pią 25 Mar, 2011 a Blue Cactus? niby chamerykańska knajpka?Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
Mick napisał/a:
a Blue Cactus? niby chamerykańska knajpka?
maja dobre fajty - i ogolnie smaczna meksykanska kuchniePiTT - Pią 25 Mar, 2011 a Oberża na chmielnej, tam przed atlantikiem
coś tam podobno jest dobre ale nie wiem co
moze żeberkaBad-i - Pią 25 Mar, 2011 nie znam, kurde z drugiej strony to dziwne jest ze nie mamy zadnej fajnej amerykanskiej knajpy (tzn takiego sport's baru)Bonczek - Pią 25 Mar, 2011
iQ napisał/a:
Bonczek, chyba nie widziales Badiego
Widziałem kilka razy, znowu żartuje kurde Greg - Pią 25 Mar, 2011 T.G.I. Friday's?bizon - Pią 25 Mar, 2011 warka w lodzi, ale musisz se ogarnac spanie Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
Greg napisał/a:
T.G.I. Friday's?
ich tez nie polecam (zapomniałem wymienic)
Nie zalezy mi na zwykłych wingsach w 3 smakach (mild, medium, spicy)
Ja bym chcial cos takiego:
salt & pepper
parmesan garlic
blazin
mango habanero
caribbean jerk
itd...... Kurde ktos mi kiedys mowil ze gdzies w Warszawie takie robia ale kompletnie nie pamietam kto to byl Anonymous - Pią 25 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Greg napisał/a:
T.G.I. Friday's?
Nie zalezy mi na zwykłych wingsach w 3 smakach (mild, medium, spicy)
Ja bym chcial cos takiego:
salt & pepper
parmesan garlic
blazin
mango habanero
caribbean jerk
powiadają ze ja światowy jestem ale widze ze ja to w dupie byłem i gówno widziałem,w koncu trzeba będzie swiata liznąć i do wawy zajechac zefir - Pią 25 Mar, 2011