zefir - Czw 31 Mar, 2011 Temat postu: Zajebiste żalegorzkie zale to nie u mnie ale powiem Wam, ze powstał w mojej byłej małej mieścienie pub, gdzie jest wogole mega klimat i fajne ceny na dobre alkohole, chivas 13zyla, hennessy 15 zyla
LUBIE TO
P.S. koniec z gorzkimi żalami i innym marudzeniem, to jest temat na dziwki koks tajski boks!!!Gaydek - Czw 31 Mar, 2011 GeKo - Czw 31 Mar, 2011 po ile JD z colą?Anonymous - Czw 31 Mar, 2011 jestem!!!
Wlasnie byłem na stacji paliwowej-huy z ceną paliwa,teraz mozna dostac kwiaty na stacji,kupiłem Teresce bukiecik KarQ - Pią 01 Kwi, 2011 Pantofel zefir - Pią 01 Kwi, 2011 JD sam kosztuje 9zyla pewnie cola ze 3
ale łiski pijemy tylko z lodem
ale mam dzis kaca ;(Mucha - Pią 01 Kwi, 2011 Miales do miasta seksu i biznesa do pracy jechac a nie pic! Wracaj do LDZ to Ci pokaze co to kac
(mam nadzieje ze odpiszesz "challange accepted") zefir - Pią 01 Kwi, 2011 w sobote wracam!
zreszta w ostatnio sobote i niedziele nie byles taki hardy Jacek - Pią 01 Kwi, 2011
zefir napisał/a:
w sobote wracam!
zreszta w ostatnio sobote i niedziele nie byles taki hardy
zapraszam! koledzy mile widziani!Mucha - Pią 01 Kwi, 2011 wezmiemy Cie w trojkacie - tez wpadam Jacek - Pią 01 Kwi, 2011 Michał - Pią 01 Kwi, 2011 ja do jacka nie wpadam
upił mnie na wygyly tak ze ...
tylko jakąś pizzerie o 4 i to ze z goło dupo latałem przed hotelem
o!zefir - Pią 01 Kwi, 2011 czyli Mussia impreza dla nas gole dupy , 4 rano zarcie plus ktos musi pic