Będę wdzięczny jeśli rozpuścicie wieści w świecie, auto jest naprawdę w bardzo dobrym stanie mechanicznym. Przez ostatnie dwa sezony bardzo mało jeżdżone. Nie ukrywam ze chciał bym sprzedać komuś kto nie zniszczy go w KJSach lub tego typu imprezach. Cena wysoka ale auto doinwestowane jak mało które nawet w światku rajdowym.Bart - Nie 03 Kwi, 2011 co będzie zamiast saxxo?
co z nickiem? saxorulez - Nie 03 Kwi, 2011 nick wystawie na allegro
zamiast Saxo liczę na ponad 20 000 PLN w portfelu i dobre samopoczucieGrzesiek VTS - Nie 03 Kwi, 2011 AMEN, koniec gadania zamykam.......206 Gti - Nie 03 Kwi, 2011 bedzie cięzko sprzedac za taka kase... niestety takie są realia - ja pamiętam jak się woziłem z 206- wytawiłem pierwszy raz za 25 a sprzedałem za 18kamil - Nie 03 Kwi, 2011 moim zdaniem to dobra cena za tak doinwestowaną sztukę. 20 k. Panowie za 13 k kupujesz szt, w którą na dzień dobry trzeba wstawić 3 k. więc naprawdę cena okazyjnapit - Nie 03 Kwi, 2011 Dużo ludzi wychodziło z tego założenia, rezultat obniżka ceny albo powrót do serii.Grzesiek VTS - Nie 03 Kwi, 2011 Tylko wiesz jacy sa Polacy ..... a tu jakiś kamyk chyba obił maskę to juz 300 zl malowanie a tu cos chyba stuka..... POLSKA PRAWDA dach przecieka itd.... .. ale 21 to spokojnie można dąć jak Ktoś wie co w tym saxo siedzi ...saxorulez - Nie 03 Kwi, 2011 zdaje sobie sprawę z ceny, w kwestii wracania do serii to z tego poziomu się już nie da przecież tłoków nie wyjmę, nie wsadzę seryjnego ECU... bo to bez sensu.Grzesiek VTS - Nie 03 Kwi, 2011 Łukasz wszystko ma sen liczy sie KASA....niestety....PiTT - Nie 03 Kwi, 2011 wypas, co teraz będzie?
dalej jakaś rajdówka czy jakiś cywilny zapierdalacz?
brałbym gdybym nie miał na głowie jeszcze lexa GeKo - Nie 03 Kwi, 2011 saxorulez, Jakby nie to że pojemność jest zwiększona to myślę że kupiec by był ŁukaszS3 - Nie 03 Kwi, 2011 Kurde miałem wystawić podobny temat dziś ale nie wiem czy Łukasz nie odbierze tego jako konkurencji kubas - Nie 03 Kwi, 2011
GeKo napisał/a:
saxorulez, Jakby nie to że pojemność jest zwiększona to myślę że kupiec by był
jaka pojemność ? Przecież wszystko seria Mieści się w homo Vlodarsky - Nie 03 Kwi, 2011