Techniczne - Nagrzewnica i sterowanie nawiewem Clio Sport
Marek23 - Czw 07 Kwi, 2011 Temat postu: Nagrzewnica i sterowanie nawiewem Clio Sport Temat ekspercki i nie dam rady z tym za cholere. Need help.
U mnie caly climatronik,czujniki itd dzieki firmie BMT z Rzeszowa jest zniszczony. Czujniki wywalone, kable obciete. Nie ma co ratowac. Klime mam tak czy owak wyrzucona.
W takim razie najprosciej jest kupic nagrzewnice ze zwyklego clio, system sterowania nawiewem i temperatura na pokretlach. Rozumiem,ze moja nagrzewnica nie pasuje.
Pytanie czy nagrzewnica ze zwyklego clio bedzie pasowala, chodzi o montaz?
Na allegro jest tego tyle,ze nawet nie wiem co kupic
Loko - Czw 07 Kwi, 2011
Co na to homologacja? bo po głowie obija mi się ze według niej Clio musiało mieć klime.
GeKo - Czw 07 Kwi, 2011
w Nce tak, Ragnotti już nie. Maras idzie w A więc nie musi mieć.
Anonymous - Czw 07 Kwi, 2011 Temat postu: Re: Nagrzewnica i sterowanie nawiewem Clio Sport
Marek23 napisał/a: | dzieki firmie BMT z Rzeszowa |
Z Orzesza(niem. Orzesche)
Marek23 napisał/a: | Rozumiem,ze moja nagrzewnica nie pasuje. |
Patrzyłem do katalogów intercarsu,4cars i na allegro i chyba jest taka sama we wszystkich wersjach (klima/bez klimy , klima aut./manual) . Najlepiej jeszcze sprawdzić to w ASO
Marek23 napisał/a: | Pytanie czy nagrzewnica ze zwyklego clio bedzie pasowala, chodzi o montaz?
Na allegro jest tego tyle,ze nawet nie wiem co kupic |
Musi pasować
Marek23 - Czw 07 Kwi, 2011
Ze Reszow sorry...
p106rallye napisał/a: | Patrzyłem do katalogów intercarsu,4cars i na allegro i chyba jest taka sama we wszystkich wersjach (klima/bez klimy , klima aut./manual) . Najlepiej jeszcze sprawdzić to w ASO
Marek23 napisał/a:
Pytanie czy nagrzewnica ze zwyklego clio bedzie pasowala, chodzi o montaz?
Na allegro jest tego tyle,ze nawet nie wiem co kupic
Musi pasować |
Ale w takim razie taka nagrzewnica przy manualnym sterowaniu jest obslugiwana za pomoca linek. A u mnie wszystko electronisch. Kurna Piotrek, jutro do Ciebie dzwonie.
|
|
|